2014-06-03 08:00:08
Φωτογραφία για Ιδέες για να διακοσμήσεις τον κήπο ή την βεράντα σου! [photos]
Η πολλή δουλειά και το καθημερινό άγχος απαιτεί να έχεις έναν χώρο για να ηρεμείς και να απολαμβάνεις με την οικογένειά σου. Αυτός ο χώρος, ειδικά τώρα το καλοκαίρι, είναι η βεράντα ή ο κήπος σου. Δες μερικές ιδέες για να δημιουργήσεις έναν υπέροχο χώρο.

Όμορφα γλαστράκια

Πάρε γλάστρες σε διάφορα μεγέθη και σχήματα και φύτεψε ότι τραβάει η όρεξή σου. Πέρα από λουλούδια είναι πολύ όμορφο να έχεις στον κήπο σου ή ακόμα και στη βεράντα σου όμορφα μυρωδικά.

Ζεστός χώρος

Το παν σε έναν κήπο ή μία βεράντα είναι το όμορφο περιβάλον. Για να απολαμβάνεις κάθε στιγμή που βρίσκεσαι εκεί μετά από μία κουραστική και αγχωτική μέρα στη δουλειά φρόντισε ο χώρος του κήπου σου να είναι ακριβώς όπως τον θέλεις. Με άνετες πολυθρόνες για να ξεκουράζεσαι κάθε φορά που βρίσκεσαι εκεί, δημιούργησε έναν χώρο ιδανικό για συζήτηση με τους φίλους σου αλλά και ασφαλές παιχνίδι για τα παιδιά σου.

Όμορφη διακόσμηση

Μπορείς να πάρεις ένα μεγάλο τελάρο, να το κάνεις να μοιάζει vintage χρησιμοποιώντας ένα μείγμα με βάση το ξύδι, και να το διακοσμήσεις με γλαστράκια με μυρωδικά (όπως φαίνεται και στη φωτό).

Κηπάκος τσέπης

Πάρε μία θήκη σαν αυτή της φωτό για παπούτσια και κρέμασέ την σε ένα σημείο του κήπου σου ή της βεράντας σου. Βάλε μέσα σε κάθε θηκούλα βότανα φρέσκα ή αποξηραμένα και έχεις δημιουργήσει ένα πολύ όμορφο σημείο.
faysbook.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Νεο video teaser για το Mortal Kombat X
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Νεο video teaser για το Mortal Kombat X
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ