2014-06-03 10:36:09
Φωτογραφία για Έξαλλος ο Λιάγκας με το «σκάσε» της Σταμάτη - Πανικός στο διάλλειμα
Αυτά είναι τα νέα ήθη στην τηλεόραση. Και σας τα γράφω εγώ που κι αν έχω ξεπεράσει στο παρελθόν τα όρια. Όμως είναι πολύ διαφορετικό να διαθέτεις στο τσεπάκι σου την πληροφορία και να υπερασπίζεσαι το ρεπορτάζ σου, ακόμη και έντονα με φωνές και επιχειρήματα και πολύ διαφορετικό ν΄αναμασάς την δουλειά άλλων και να μιλάς άσχημα.

Και δεν το έκανε μόνο η Σάσα αυτό. Το έκαναν κι άλλοι που έχουν περάσει απο το Πρωϊνο και αυτοαναγορεύονται δημοσιογράφοι με άποψη μάλιστα και μας κλέβουν κάθε μέρα. Δε θα μείνω σήμερα σε αυτό. Θα μείνω στο ρεπορτάζ.

Η Σάσα σήμερα έκανε φάουλ με τον Γεωργαντά. Μπορεί άραγε να πεί ότι γουστάρει στον αέρα; Είναι η ίδια Σάσα που βγήκε στον αέρα στο Mega την πρώτη χρονιά και ίδια σήμερα; Ε… καμία σχέση.

Η Σάσα είναι σαν παιδί . Όταν της δίνεις αέρα όχι απλά τον παίρνει αλλά σκάει και το μπαλόνι. Και σε αυτό ευθύνη έχουν αποκλειστικά ο Λιάγκας με την Σκορδά. Ενδεχομένως να φταίει και ο εγωϊσμός της ή ακόμη και η ανικανότητα να «σώσει» κάτι που της ξέφυγε.


Αυτός ίσως να ήταν ο λόγος που στο διάλλειμα αμέσως μετά το «σκάσε» στον αέρα ο Λιάγκας της τα έχωσε πολύ χοντρά. Λέτε να κατάλαβε το λάθος του. Λέτε να συνειδητοποίησε ότι ο «αέρας» πλεόν είναι αέρας και δεν ελέγχεται; .

Το χώσιμο ήταν τόσο όξυ που όταν κάποια στιγμή η Σάσα προσπάθησε να επιχειρηματολογήσει ο Λιάγκας την γείωσε και μάλιστα με πολύ έντονο τρόπο. Οι φωνές τους ακούστηκαν μέχρι την είσοδο και το κυλικείο των studios στο ισόγειο.

Πως το λένε οι Γεωπόνοι. Τον δάκο και την μουχρίτσα πρέπει να τα αντιμετωπίζεις όταν ακόμη είναι στην αρχή τους. Αν μεγαλώσουν και δεν προλάβεις… το χάνεις το δεντράκι.

Κι επειδή το καμάρι του κάμπου είναι έξυπνο φρόντισε στο παραπέντε να βάλει την Σταμάτη στη θέση της… Άραγε θα το γλιτώσει το δεντράκι;

Πηγή: nasosblog
xespao
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ