2014-06-03 12:54:38
Φωτογραφία για ΕΒΓΑΛΕ ΤΟ ΑΧΤΙ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΜΕ... «ΚΑΡΦΙΑ» ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥΣ Ο ΜΑΥΡΩΤΑΣ
Αιχμές για την απόφαση του Ολυμπιακού να μην αφήσει τους διεθνείς παίκτες του να αγωνιστούν στην Εθνική Ελλάδας άφησε ο παλαίμαχος πολίστας, Γιώργος Μαυρωτάς.

Ο 47χρονος πλέον παίκτης με μήνυμά του στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter έριξε τα... καρφιά του με αφορμή τις δηλώσεις των αδερφών Αγγελόπουλων, ότι δεν πρόκειται να παίξουν στη «γαλανόλευκη» οι διεθνείς παίκτες των ερυθρόλευκων.

Συγκεκριμένα ανέφερε ότι: «Αν και ο Ν.Ο.Βουλιαγμένης απέσυρε τους παίκτες του όποτε ένιωθε αδικημένος θα είχα μόλις 11 συμμετοχές στην Εθνική αντί για 511».

Η «μπηχτή» βέβαια του Μαυρωτά (που έπαιξε σε πέντε Ολυμπιακούς Αγώνες, τέσσερα Παγκόσμια Πρωταθλήματα, οκτώ Ευρωπαϊκά και πέντε FINA Cup) έχει διπλή ερμηνεία. Αφενός καυτηριάζει την τακτική των ερυθρόλευκων, αφετέρου μπορεί να εκληφθεί και ως αιχμή για τη διαιτησία που αντιμετώπιζε (και) με αντίπαλο τον Ολυμπιακό, όταν φορούσε το σκουφάκι της Βουλιαγμένης. Γιατί από το 1981 που έκανε ντεμπούτο στην πρώτη κατηγορία του πόλο μέχρι το 2002 όταν και αποσύρθηκε από την ενεργό δράση, τέσσερις ομάδες κατακτούσαν τα πρωταθλήματα: Εθνικός, Ολυμπιακός, Γλυφάδα και Βουλιαγμένη.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ