2014-06-03 13:08:04
Φωτογραφία για Συνταξιούχος αστυνομικός στραγγάλισε τη γυναίκα του και στη συνέχεια πέρασε αρκετές ημέρες στο κρεβάτι με το άψυχο κορμί της [photos]
Στραγγάλισε τη σύζυγό του και στη συνέχεια διατήρησε για αρκετές ημέρες το πτώμα στην κρεβατοκάμαρα του σπιτιού τους επειδή δεν μπορούσε να την αποχωριστεί. Ο λόγος για τον Τσάρλι Γουίλκινσον, έναν 69χρονο συνταξιούχο αστυνομικό από τη Νέα Υόρκη ο οποίος στραγγάλισε την 65χρονη σύζυγο του Κάθλιν έπειτα από έναν άγριο καυγά.

Οι αρχές ανακάλυψαν το πτώμα της άτυχης γυναίκας στην κρεβατοκάμαρα του σπιτιού στο οποίο διέμεναν, αναφέρει σε δημοσίευμά της η εφημερίδα Huffington Post. Όπως έγινε γνωστό ο Γουίλκινσον μετά τον φόνο στη συνέχεια πέρασε ολόκληρο το Σαββατοκύριακο δίπλα στο πτώμα της συζύγου του, προτού οι αρχές το ανακαλύψουν.

Οι άνδρες της αστυνομίας κινητοποιήθηκαν έπειτα από τηλεφώνημα φίλης του ζευγαριού, που ανησυχούσε καθώς δεν είχε νέα της γυναίκας. Οι γείτονες κάνουν λόγο για ένα ήρεμο ζευγάρι, που δεν είχε δημιουργήσει προβλήματα στην ήσυχη γειτονιά.
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ