2014-06-03 14:06:26
Φωτογραφία για Πάτρα: Που διαφώνησαν Πελετίδης και Νικολάου στη χθεσινή τους συνάντηση σε καφενείο
Διάσταση απόψεων φαίνεται ότι κατεγράφη στην πρώτη συνάντηση των νεοεκλεγέντων Δημάρχων Πατρέων και Δυτικής Αχαΐας Κώστα Πελετίδη και Χρήστου Νικολάου που έγινε χθες σε καφενείο στην περιοχή των Ζαρουχλεϊκων στην Πάτρα.

Η διαφορετική προσέγγιση ανάμεσα στις δυο πλευρές εστιάζεται στο ζήτημα της διαχείρισης των απορριμμάτων και της κατασκευής του Εργοστασίου Επεξεργασίας Απορριμμάτων στην θέση Φλόκα του πρώην Δήμου Ωλενίας, στη Δυτική Αχαΐα.

Όπως δήλωσε σήμερα το πρωί ο κ. Χρήστος Νικολάου στην εκπομπή «Αλφαβήτα» των Δημήτρη Αβραμίδη και Απόστολου Βουλδή στον Αντέννα Πάτρας 105,3 ο Δήμος Δυτικής Αχαΐας δεν πρόκειται να συναινέσει στην μεταφορά και απόθεση σκουπιδιών του Δήμου Πατρέων στον ΧΥΤΑ του Φλόκα (χωρίς την κατασκευή του Εργοστασίου) καθώς ο βασικός λόγος δημιουργίας του εν λόγω ΧΥΤΑ είναι να δέχεται τα υπολείμματα του Εργοστασίου, όταν αυτό κατασκευαστεί.

Ο κ. Νικολάου τάχθηκε υπέρ της κατασκευής του Εργοστασίου, θέση η οποία, ως γνωστόν, βρίσκει αντίθετο τον κ. Πελετίδη και την παράταξη του.

Εν τούτοις, ο νέος Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας εξέφρασε την αισιοδοξία ότι μέσα από τις ομάδες συνεργασίας που αποφασίστηκε να συγκροτηθούν από τις δυο πλευρές, θα λειανθούν οι διαφορές και θα βρεθεί κοινός τόπος στις διαφορετικές προσεγγίσεις.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ