2014-06-03 15:37:27
Φωτογραφία για Πάτρα: Ξεκινούν τα έργα στα Προσφυγικά
Αντίστροφη μέτρηση για να ξεκινήσουν τα έργα στο γήπεδο Προσφυγικών. Η ανακατασκευή του γηπέδου είναι το μεγάλο στοίχημα για την διοίκηση της Ένωσης αφού θα δώσει λύσεις για τις ομάδες της περιοχής. Σύμφωνα με πληροφορίες χθες εκδόθηκε από την Πολεοδομία η άδεια μικρής διάρκειας και θα λύσει τα χέρια της διοίκησης αφού θα μπορεί να ξεκινήσει νόμιμα τις εργασίες στο γήπεδο. Είναι πλέον θέμα ωρών να μπουν τα συνεργεία στο γήπεδο Προσφυγικών και να αρχίσουν τα έργα από την ανακατασκευή της μεγάλης εξέδρας.

Και θα ξεκινήσουν από την κερκίδα γιατί όλο το κόστος της ανακατασκευής βαραίνει την Ένωση που θα καλύψει το κονδύλι που θα χρειαστεί για την ανακατασκευή και ανέρχεται στο ποσό των 30000 ευρώ. Ήδη τα συνεργεία είναι έτοιμα να μπουν στο γήπεδο για να ξεκινήσουν οι εργασίες οι οποίες αναμένεται να ολοκληρωθούν όσον αφορά την μεγάλη εξέδρα μετά από ενάμιση μήνα. Στα μέσα του καλοκαιριού θα είναι έτοιμη η ανακατασκευή της εξέδρας και αμέσως μετά θα αναλάβει η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού για την ανακατασκευή του χλοοτάπητα.

Η τοποθέτηση του πλαστικού τάπητα τελευταίας γενιάς βαραίνει αποκλειστικά την Γ.Γ. Αθλητισμού που θα φτιάξει τον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου. Πάντως εκτίμηση για το πότε θα είναι έτοιμο το γήπεδο για να δοθεί προς χρήση δεν μπορεί να γίνει ακόμα, αλλά από την στιγμή που ξεκινούν οι εργασίες εκφράζεται η αισιοδοξία ότι στους επόμενους μήνες θα γίνει πραγματικότητα η ανακατασκευή του γηπέδου των Προσφυγικών.

Πηγή: dete
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ