2014-06-03 16:27:18
Φωτογραφία για Σκουπίδια Πύργου: Ένα δύσκολο και τραγικό κλαλοκαίρι έρχεται... Εντολή του κ.Εισαγγελέα Πύργου, για κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση
Όλα δείχνουν ότι ένα δύσκολο καλοκαίρι περιμένει τον Πύργο και τα Τοπικά του Διαμερίσματα.

Τα σκουπίδια εξακολουθούν να παραμένουν στους δρόμους, χωρίς να πραγματοποιείται καμία απολύτως αποκομιδή.Οι πολίτες έχουν φθάσει στα όριά τους, καθώς η κατάσταση καθημερινά επιδεινώνεται.

Αλλά το χειρότερο είναι ότι καμία λύση του προβλήματος δεν διαφαίνεται στον ορίζοντα.

Όπως τονίσαμε κατ' επανάληψη η επί οκτώ περίπου χρόνια, αδράνεια της απερχόμενης Δημοτικής Αρχής, οδήγησε το πρόβλημα στο απόλυτο αδιέξοδο, σύμφωνα με το iliaoikonomia.gr.

Οι σχετικά χαμηλές θερμοκρασίες που εξακολουθούν να επικρατούν συμβάλλουν για λίγο ακόμα στην ανοχή του φαινομένου.Η επικείμενη άνοδος της θερμοκρασίας αναμένεται να κάνει την κατάσταση εκρηκτική αφού ο κίνδυνος για την Δημόσια Υγεία είναι ήδη ορατός.

Το ΗΛΕΙΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, το οποίο επο μακρό διάστημα, μόνο από όλα τα ΜΜΕ ανέδειξε και πρόβαλε το σοβαρότατο αυτό πρόβλημα, θα είναι παρόν για την ενημέρωση των αναγνωστών του.

Για το θέμα παρενέβη ήδη ο κ. Εισαγγελέας Πύργου και έδωσε εντολή για καταπείγουσα προκαταρκτική εξέταση, το κείμενο της οποίας έχει ώς εξής :
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ