2014-06-03 17:44:32
Φωτογραφία για ΛΑΜΨΗ «ΑΣΤΕΡΩΝ» ΚΑΙ... ΚΑΡΕΜΠΕ! *ΒΙΝΤΕΟ*
Το βράδυ της Δευτέρας (02/06) πραγματοποιήθηκε στο Τορίνο, φιλικό μεταξύ των παλαιμάχων της Γιουβέντους και της Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο αγώνας έληξε με 5-1 υπέρ της Ρεάλ, ωστόσο λίγη σημασία είχε αυτό, αφού το ματς ήταν φιλανθρωπικού χαρακτήρα και διεξήχθη μπροστά σε 20.000 φιλάθλους, που πήγαν να θαυμάσουν ξανά, έστω σε μεγάλη ηλικία πλέον τους παλιούς αστέρες αυτών των δύο μεγάλων ομάδων.

Μάλιστα, με την ομάδα των παλαιμάχων της Ρεάλ Μαδρίτης, αγωνίστηκε και ο Κριστιάν Καρεμπέ.

Ο Σύμβουλος Στρατηγικής της ΠΑΕ Ολυμπιακός, είχε συμπαίκτες κάποιους επίσης μεγάλους ποδοσφαιριστές, όπως ο Ζιντάν και ο Ζέεντορφ.

Μάλιστα ο Καρεμπέ είχε και συμμετοχή στο πρώτο γκολ της «βασίλισσας», αφού έβγαλε τη σέντρα στον Μοριέντες και αυτός με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Αναλυτικά οι παίκτες που αγωνίστηκαν με τις δύο ομάδες:

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ


Τακόνι, Κιμέντι, Τοριτσέλι, Μοντέρο, Πορίνι, Φεράρα, Μίρκοβιτς, Καρέρα, Βιέρκοβουντ, Παντοβάνο, Μπιριντέλι, Ντιμάς, Ντι Λίβιο, Ζιντάν, Καμορανέζι, Ιουλιάνο, Τακινάρντι, Ραβανέλι, Ντάβιντς, Τούντορ, Νέντβεντ, Αλέσιο, Αμορούσο και Βιέρι.

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Κοντρέρας, Σάντσεθ, Σαλγκάδο, Ιέρο, Σαμπίδο, Παβόν, Καράνκα, Πέρεζ, Μακελελέ, Καρεμπέ, Τότε, Ζέεντορφ, Ζιντάν, Βελάσκο, Μοριέντες, Μπουτραγκένιο, Εσνάιντερ και Ντε λα Ρεδ.

Το φιλικό διεξήχθη για την UNESCO και τα έσοδα τα οποία έφτασαν τα 400.00 ευρώ, θα πάνε στο σχέδιο επανένταξης των παιδιών που είχαν χρησιμοποιηθεί ως στρατιώτες διαφόρων αντάρτικων οργανώσεων στο Μάλι και την κεντρική Αφρική.

Δείτε το βίντεο:
olympiacos-blog
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ