2014-06-03 19:00:28
Φωτογραφία για ΜΠΡΑΜΟΣ : ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΑ...
Στα χαρακτηριστικά που θα κρίνουν τον πρωταθλητή της Α1 Μπάσκετ στάθηκε με δηλώσεις του ο Μάικ Μπράμος πριν τον πέμπτο τελικό του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό, τονίζοντας την παρουσία του κόσμου των «πράσινων».

Η συγκέντρωση στον στόχο της κατάκτησης του τίτλου και το πάθος θα κρίνει τον φετινό πρωταθλητή σύμφωνα με τον γκαρντ-φόργουορντ του «τριφυλλιού» ο οποίος αναφέρθηκε στα χαρακτηριστικά του πρωταθλητή, τονίζοντας ότι η παρουσία του κόσμου στο κλειστό του ΟΑΚΑ θα βοηθήσει την ομάδα να φτάσει στον στόχο της.

«Έχουμε έναν ακόμη αγώνα μπροστά μας και είναι ο αγώνας που δίνει τον τίτλο. Είναι 40 λεπτά με καρδιά, πάθος και την ίδια στιγμή με μυαλό και προσήλωση στην τακτική που έχουμε ετοιμάσει και μας έχουν υποδείξει οι προπονητές μας. Όποιος κάνει αυτά που πρέπει για τα 40 λεπτά της αναμέτρησης, θα πάρει και τον τίτλο. Ξέρουμε ότι ο κόσμος θα είναι εκεί, ξέρουμε ότι θα μας στηρίξει και όπως θέλουμε εμείς την καλύτερη δυνατή εκδοχή του εαυτού μας στο παρκέ, θέλουμε και τη δική τους καλύτερη δυνατή εκδοχή στην εξέδρα», είπε ο Μπράμος.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ