2014-06-03 22:46:50
Φωτογραφία για ΑΝΑΖΗΤΟΥΝ ΤΡΟΠΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΩΝ Ο Δ. ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΟΝ 5ο ΤΕΛΙΚΟ ΜΕ ΤΟ ΘΡΥΛΟ!
Φόρμουλα με την οποία θα καταφέρει να βρίσκεται στο ΟΑΚΑ για τον πέμπτο τελικό με τον Ολυμπιακό αναζητά ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος και οι συνεργάτες του στον Παναθηναϊκό.

Ο πρόεδρος της «πράσινης» ΚΑΕ παρόλο που πριν από λίγες ημέρες τιμωρήθηκε από τον αθλητικό δικαστή, μεταξύ άλλων, με τρίμηνο αποκλεισμό από τα γήπεδα όπου παίζει ο Παναθηναϊκός αναζητά τον τρόπο με τον οποίο θα μπορεί να είναι στο γήπεδο όπου κρίνεται ο φρτινός τίτλος.

Οι συνεργάτες του ενδέχεται να... «πατήσουν» πάνω σε μία αντίστοιχη περίπτωση στο ποδόσφαιρο, όταν ο τότε πρόεδρος της Παναχαϊκής, Αλέξης Κούγιας, παρά την τιμωρία του είχε επικαλεστεί τη μη τιμωρία του από την ΕΦΙΠ ώστε να μπορέσει να πάει στο παιχνίδι.

Να θυμίσουμε ότι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είχε τιμωρηθεί με «απαγόρευση εισόδου στα τα γήπεδα που αγωνίζεται η ομάδα της ΚΑΕ του για τρεις (3) μήνες» για τα όσα έγιναν στον τρίτο τελικό.


Το ερώτημα πλέον είναι αν θα αποφασίσει ο ίδιος τελικά να παραβρεθεί στο γήπεδο και πως θα το αιτιολογήσει σε πιθανή νέα του κλήση από τα αρμόδια όργανα, όπου και θα στηριχθεί στην αντίστοιχη περίπτωση του ποδοσφαίρου και το σκεπτικό της.

Σύμφωνα πάντως με πληροφορίες που επικαλείται σε δημοσίευμά του το "sentragoal.gr" η τελική απόφαση του προέδρου της ΚΑΕ αναμένεται να ληφθεί λίγες ώρες πριν την έναρξη του αγώνα στο ΟΑΚΑ.

Πάντως ερωτηματικό παραμένει και η αντίδραση του Ολυμπιακού σε ενδεχόμενη απόφαση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου να βρεθεί στις εξέδρες του ΟΑΚΑ.

Εδώ αξίζει να σημειωθεί πως τα προηγούμενα χρόνια ο κανονισμός έκανε διάκριση μεταξύ αγωνιστικού χώρου και γηπέδου. Πλέον η ποινή έχει να κάνει με τη συνολικότερη παρουσία στο γήπεδο κάτι που περιλαμβάνει εξέδρας, αποδυτήρια κτλ.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ