2014-06-04 12:00:21
Φωτογραφία για «ΕΜΕΙΝΕ ΑΝΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΓΙΑ ΠΑΟΥΛΙΝΙΟ Ο ΣΠΙΝΕΛΙ»
Η ιταλική gazzetta έγραψε χθες σχετικά με ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Παουλίνιο, τον Βραζιλιάνο επιθετικό της Λιβόρνο, για τον οποίο ενδιαφέρονται και άλλες ομάδες, όπως οι Παλέρμο και Τορίνο, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει.

Σύμφωνα με τους Ιταλούς ο 28χρονος φορ, ο οποίος έχει μερικές εξαιρετικές κινήσεις που τον κάνουν έναν εκ των πιο καλών επιθετικών, δέχτηκε κρούση από τον Ολυμπιακό, η οποία δεν έγινε «δεκτή» από τον πρόεδρο της Λιβόρνο, Άλντο Σπινέλι.

«Ενδέχεται να αποχαιρετίσει τη Serie A και να καταλήξει στην Ελλάδα, εκεί όπου ο Ολυμπιακός τον έχει στο στόχαστρό του», γράφει το δημοσίευμα, με τον τίτλο από εκεί και πέρα να έχει την είδηση.

«Ο Ολυμπιακός έκανε προσφορά για τον Παουλίνιο της Λιβόρνο, αλλά ο Σπινέλι έμεινε ανικανοποίητος».

Στο ίδιο δημοσίευμα, μάλιστα, φιλοξενούνται και δηλώσεις του μάνατζερ του παίκτη Αντρέα Μπανιόλι, ο οποίος σημειώνει. «Ενδιαφέρονται η Παλέρμο και η Τορίνο, αλλά τον εξετάζουν πολλές ομάδες από το εξωτερικό».

Οι Ιταλοί λοιπόν αποκαλύπτουν πως ο Ολυμπιακός έχει κάνει ήδη πρόταση για τον Παουλίνιο και ότι απορρίφθηκε από τον πρόεδρο της Λιβόρνο, με τους ανθρώπους της ομάδας να περιμένουν κι άλλη πρόταση, τούτη τη φορά από την Τράμπζονσπορ.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ