2014-06-04 14:54:14
Φωτογραφία για Πάτρα: Γέμισε ποδήλατα η παραλία των Βραχνεΐκων - Δείτε φωτο και video
Με αφορμή την ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΗΜΕΡΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ (10/5) καθώς και την ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ (5/6), η "ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ Δ.Ε. ΒΡΑΧΝΑΙΙΚΩΝ" διοργάνωσε διήμερο δράσεων για το περιβάλλον στις 31/5 και 1/6/2014 με τίτλο «Π4: ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ - ΠΟΔΗΛΑΤΟ - ΠΑΙΧΝΙΔΙ - ΠΑΡΑΛΙΑ».

Οι πολυάριθμοι συμμετέχοντες, οργανωμένοι σε ομάδες, είχαν την ευκαιρία να χαρούν τη φύση και το περιβάλλον μέσα από την ποδηλατάδα και τα παιχνίδια το Σάββατο 31/5, αλλά και να φροντίσουν το περιβάλλον, καθαρίζοντας την παραλιακή ζώνη Βραχναιίκων - Μονοδενδρίου την Κυριακή 1/6 σε μήκος 4 χιλιομέτρων.

Η δράση «Π4» οργανώθηκε σε συνεργασία με την Ομάδα Εθελοντών Πρόληψης Βραχναιίκων - Παραλίας "Αναβαθμός", η οποία φρόντισε μικροί και μεγάλοι να χαρούν με παραδοσιακά παιχνίδια στο χώρο εκδηλώσεων "Δημήτριος Τσίγκας" στα Ροΐτικα, καθώς και με τον "Ποδηλατικό Όμιλο Πατρών" (www.popatras.gr). Επίσης, σημαντική ήταν η στήριξη της εταιρείας "Νίκος Μανιατόπουλος Α.Ε. " (www.idealbikes.net), που παραχώρησε ποδήλατα σε πολλούς συμμετέχοντες. Ο καθαρισμός της παραλίας πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ένωσης Προστασίας Θαλασσίου Περιβάλλοντος "HELMEPA" (www.helmepa.gr).


Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι πολύτιμη ήταν η βοήθεια των Εθελοντών του Ε.Σ.Ε.Π.Α. (Εθελοντικό Σώμα Ελλήνων Πυροσβεστών Αναδασωτών) Βραχναιίκων, τόσο κατά την διάρκεια της ποδηλατάδας όσο και κατά την διάρκεια του καθαρισμού της παραλίας.

Η "ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ Δ.Ε. ΒΡΑΧΝΑΙΙΚΩΝ" (www.facebook.com/politistiki.drasi.3) θέλει να ευχαριστήσει θερμά όλους τους παραπάνω φορείς, που βοήθησαν στην επιτυχή διοργάνωση του διημέρου, με την ευχή να υπάρξουν κι άλλες τέτοιες συνεργασίες στο μέλλον, καθώς επίσης και να ευχαριστήσει ιδιαίτερα τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου ελπίζοντας να υπάρχει πάντα διάθεση για... δράση!!!

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΣΠΗΛΙΟΥ ΛΑΛΙΩΤΗ
xespao
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ