2014-06-04 17:11:07
Φωτογραφία για Με τον Υπουργό Άμυνας της Γεωργίας συναντήθηκε ο Τέρενς Κουίκ
"Συνάντηση με τον Υπουργό Άμυνας της Γεωργίας Irakli Alasania, είχε ο Βουλευτής Επικρατείας και... Τομεάρχης Εξωτερικών των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ." σύμφωνα με την ανακοίνωση του Τέρενς Κουίκ και συνεχίζει:

"Η συνάντηση έγινε στη Βουλή, στα πλαίσια της επίσημης επίσκεψης του Γεωργιανού πολιτικού στη χώρα μας και των επαφών του και με μέλη της Διαρκούς Επιτροπής Άμυνας και Εξωτερικών του ελληνικού κοινοβουλίου.

Στην ανταλλαγή απόψεων, ο Τέρενς Κουίκ, εξέφρασε στον κ.Alasania τους προβληματισμούς του για τις δηλώσεις του Τούρκου ΥΠΕΞ Αχμέτ Νταβούτογλου, λίγο μετά τα πρόσφατα γεγονότα της Κριμαίας.

Ο Αχμέτ Νταβούτογλου είχε μιλήσει για ντόμινο εθνικιστικών εξελίξεων σε Μολδαβία, Γεωργία, Αζερμπαϊτζάν, Συρία και στην ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΟΧΗ, στην οποία η Άγκυρα - ως γνωστόν - έχει στόχο και την Θράκη.

Ο Υπουργός Άμυνας της Γεωργίας, αναφέρθηκε με ιδιαίτερη έμφαση, στις πολύ καλές διμερείς σχέσεις της χώρας του με την Ελλάδα, στην πρόοδο για την υπογραφή της σύνδεσης της Γεωργίας με την Ε.Ε., τις διεργασίες ένταξής της στο ΝΑΤΟ και συμφώνησε στα όσα ελέχθησαν για την μη αλλαγή, το απαραβίαστο και τον σεβασμό των συνόρων."
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ