2014-06-04 21:35:13
Φωτογραφία για Θλίψη για την Μις Κόσμος: Πριν γίνει η στέψη της, έπεσε θύμα βι@σμού
Η Linor Abargil από το Ισραήλ κέρδισε το στέμμα της ωραιότερης γυναίκας του κόσμου το 1998. Ωστόσο, κανείς δεν γνώριζε ότι πίσω από τη χαρούμενη φιγούρα της κρυβόταν μια τραγική ιστορία: λίγες ημέρες νωρίτερα είχε πέσει θύμα βι@σμού από τον ταξιδιωτικό πράκτορα που είχε προσφερθεί να τη συνοδεύσει στο αεροδρόμιο, πριν πετάξει με προορισμό το Μιλάνο.

Εκείνος κατά τη διάρκεια της διαδρομής όμως είχε αρρωστημένες διαθέσεις. Με την απειλή μαχαιριού, και αφού τη φίμωσε, τη βί@σε. Εκείνη από πλευράς της κατήγγειλε στις ιταλικές Αρχές το τραγικό περιστατικό, αλλά λόγω έλλειψης αποδεικτικών στοιχείων, ο πράκτορας αφέθηκε ελεύθερος. Από την άλλη, οι ισραηλινές Αρχές έβγαλαν ένταλμα σύλληψης και αμέσως άρχισαν οι διαδικασίες έκδοσής του. Ο βι@στής καταδικάστηκε σε 16 χρόνια φυλάκιση, καθώς βρέθηκε δείγμα DNA στο αυτοκίνητό του.

Η Abargil μετά από αυτό κατάφερε με δύναμη ψυχής να συνεχίσει τις σπουδές της και να πάρει το πτυχίο της Νομικής. Παράλληλα, ξεκίνησε εκστρατεία κατά της σ3ξουαλικής βίας κατά των γυναικών, μιλώντας σε πολλά θύματα για τη δική της εμπειρία, δίνοντάς τους κουράγιο.

Πηγή: peoplegreece
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ