2014-06-04 22:40:13
Φωτογραφία για Η Keira Knightley ελπίζει πως η κόρη της δεν θα γίνει ηθοποιός
Η διάσημη ηθοποιός Keira Knightley, δεν έχει αμφιβολίες, αφού δηλώνει βέβαιη πως, «ο μοναδικός σκοπός κάθε εφήβου, είναι να πίνει αλκοόλ μέχρι τελικής πτώσης!»

Η Keira προέβη στη μοναδική αυτή δήλωση κατά την τελευταία της συνέντευξη, που έδωσε στην βρετανική έκδοση του περιοδικού «Elle».

«Τα χρόνια της εφηβείας θα πρέπει να τα βιώνουμε χωρίς να γινόμαστε δημόσιο θέαμα. Όλοι βγαίνουμε κάθε βράδυ και μεθάμε και τελικά καταλήγουμε σε αστείες καταστάσεις που μας κάνουν να ντρεπόμαστε αργότερα, ενώ κάνουμε και πολλά λάθη για τα οποία μετανιώνουμε. Αυτή η περίοδος της ζωής μας, καλώς είναι αφιερωμένο μόνο σε τέτοιες καταστάσεις, αλλά θα πρέπει να τις ζούμε στο ιδιωτικό μας περιβάλλον» δήλωσε η Knightley που ήταν ήδη γνωστή κατά την περίοδο της εφηβείας της και ότι έκανε, έβλεπε πάντα το φως της δημοσιότητας.

«Έζησα μια μεγάλη περίοδο της ζωής μου ακούγοντας και διαβάζοντας για εμένα πως είμαι μια κακή ηθοποιός, ανορεξική και πως ο κόσμος με μισεί. Για έναν έφηβο, είναι πολύ δύσκολο να ακούει τέτοιες δηλώσεις» συνεχίζει η ηθοποιός που μιλώντας για το μέλλον της και για την περίπτωση που αποκτήσει μια κόρη, δηλώνει πως θα της έλεγε:

«Μπορείς να κάνεις ότι θέλεις, να κάνεις τα πάντα. Όμως μείνε μακρυά από την τέχνη της υποκριτικής. Θα της έλεγα να μην γίνει ηθοποιός. Θα προσπαθούσα να την αποθαρρύνω με κάθε πιθανό τρόπο»... Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ