2014-06-05 00:35:06
Φωτογραφία για Η αποκάλυψη του George R.R. Martin για το “Game of Thrones”
Οι φήμες που αφορούν το “Game of Thrones” είναι και πάλι σε έξαρση καθώς ένα σχόλιο που αποδίδεται στον συγγραφέα George R.R. Martin αναφέρει ότι ο προερχόμενος από το Νέο Μεξικό δημιουργός σκέφτεται να κάνει 8 τα βιβλία της επικής σειράς “Song of Ice and Fire” αντί για τα 7 που ήταν προγραμματισμένο.

Αυτή η αλλαγή θα κάνει τη διαφορά και στη σειρά του ΗΒΟ “Game of Thrones” που βασίζεται στα βιβλία, από τα οποία 5 βρίσκονται μέχρις στιγμής στην κυκλοφορία.

Ο ίδιος ο συγγραφέας εξηγεί ότι δε σχεδιάζει μυστικά το 8ο βιβλίο, σχέδιο του παραμένουν τα 7. Παρόλα αυτά, όπως πάντα, αφήνει ένα παραθυράκι για την περίπτωση της επέκτασης της ιστορίας.

“Το σχέδιο είναι να ολοκληρωθεί η ιστορία στα 7” λέει ο Martin “Αλλά και το αρχικό σχέδιο ήταν να μείνουμε στα τρία. Γράφω ιστορίες και επεκτείνονται. Έρχομαι αντιμέτωπος με συγκεκριμένα πράγματα και κάποιες φορές δε φτάνω στο τέλος της ιστορίας. Το σχέδιο είναι να σταματήσω στα 7. Αλλά ακόμα δεν έχω τελειώσει το 6ο βιβλίο. Ξαναρωτήστε με όταν θα είμαι στα μέσα του 7ου και τότε μπορεί να σας πω κάτι πιο συγκεκριμένο”


Ο συγγραφέας είπε κάποια πράγματα και για την τρέχουσα 4η σεζόν της σειράς, την οποία έχει σε μεγάλη εκτίμηση. “Είναι υπέροχη σεζόν” είπε ο Martin και επαίνεσε τον Pedro Pascal για την ερμηνεία του ως καταραμένος Πρίγκιπας Oberyn Martell. “Όσο περνάει ο καιρός βλέπουμε περισσότερες διαφορές από τα βιβλία και προβλέπω ότι αυτό θα συνεχιστεί.”

Ο ίδιος ερωτήθηκε αν υπήρξε κάποια από τις αλλαγές που να του άρεσε ιδιαίτερα. “Μου αρέσουν αρκετές από τις νέες σκηνές που έχουν εισαχθεί, αν και μου λείπουν τα πράγματα όπως ήταν. Προφανώς και βάζω αυτές τις σκηνές στα βιβλία για κάποιο λόγο. Όπως λέω πολλές φορές, μακάρι να είχαμε πιο πολλές ώρες στη διάθεσή μας – κάθε φορά που βλέπω άλλα show του HBO αναρωτιέμαι γιατί έχουν στη διάθεσή τους 13 και εμείς μόνο 10. Αλλά έχουμε κάνει φανταστικά πράγματα φέτος, όπως ο Μωβ Γάμος και η Δίκη του Tyrion. Και ανυπομονώ για την επόμενη βδομάδα που όπως ενημερώθηκα έχουμε μια μάχη με νάνους, τη Μάχη του Blackwater”

Απ’ την άλλη, με όλο αυτό τον όγκο δουλειάς, μεγάλο μέρος της οποίας δεν έχει ακόμα δημοσιευτεί, ο Martin πιστεύει ότι το σχέδιο των παραγωγών της σειράς για 7 σεζόν δε θα είναι αρκετό για να διηγηθεί την ιστορία όπως πρέπει.

Ο Martin είναι επίσης υποστηρικτής της ιδέας για την κινηματογραφική μεταφορά των βιβλίων. Η πρόταση αυτή θα δώσει στο συγγραφέα πιο πολύ χρόνο για να ολοκληρώσει το έργο και μεγαλύτερο μπάτζετ στους παραγωγούς.

“Κάθε φορά που ακούω αυτή την ιδέα νιώθω και ενθουσιασμένος και επιφυλακτικός την ίδια στιγμή. Κι αυτό γιατί έχουν ακουστεί σχέδια για κινηματογραφική μεταφορά πολλών τηλεοπτικών shows – Deadwood, Rome, The Sopranos – και το μόνο που τελικά είδαμε είναι το Sex and the City” αναφέρει ο Martin.

Το επόμενο σχέδιο του Martin είναι η έκδοση του “The World of Ice and Fire: The Untold History of Westeros”, 6ου βιβλίου της σειράς, που θα γίνει τον Οκτώβρη.
ysterografa.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ