2014-06-05 08:51:11
Φωτογραφία για Τραυματισμός στον Σκορπιό λίγο πριν το μεγάλο πάρτι
Λίγο πριν ανάψουν οι προβολείς στο Σκορπιό για το μεγάλο πάρτυ γενεθλίων της Κάτιας Ριμπολόβλεβα ένας τραυματισμός γυναίκας του στενού περιβάλλοντος της οικογένειας ανάγκασε το ελικόπτερο να απογειωθεί από το Σκορπιό για το νοσοκομείο της Λευκάδας.

Η οργάνωση και της ελβετικής εταιρείας που έχει αναλάβει την ιατρική κάλυψη αλλά και των γιατρών του νοσοκομείου Λευκάδας που αυτές τις ημέρες συνεργάζονται και είναι σε ετοιμότητα , λόγω του πλήθους των καλεσμένων, δεν άφησε κανένα περιθώριο.

Σύμφωνα με το lefkadapress.gr το ελικόπτερο προσγειώθηκε στο Πνευματικό Κέντρο του δήμου της Λευκάδας πριν λίγο. Ασθενοφόρο αλλά και γιατροί παρέλαβαν την τραυματία η οποία έχει χτυπήσει στο πόδι και έκανε τις απαραίτητες εξετάσεις στο νοσοκομείο της Λευκάδας. Συμβολικά να σημειώσουμε ότι σε ετοιμότητα ήταν και το ασθενοφόρο το οποίο πριν λίγο καιρό η οικογένεια έκανε δωρεά στο νοσοκομείο Λευκάδας.


Από νωρίς χθες το πρωί ξεκίνησαν οι εορτασμοί στον Σκορπιό για τα 25α γενέθλια της Εκατερίνας Ριμπολόβλεβα. Μπορεί ο καιρός να μην ήταν με το μέρος της, ωστόσο αυτό δεν πτόησε την ίδια. Το κυρίως event είχε προγραματιστεί να ξεκινήσει στις 10 το βράδυ.

Ενα μεγάλο κρουαζιερόπλοιο βρίσκεται από χθες το πρωί στο λιμάνι, στο οποίο φιλοξενούνται όλοι οι προσκεκλημένοι, μεταξύ αυτών και ο σύζυγος της Beyonce, Jay – Ζ, ενώ λέγεται πως θα παρευρεθεί και ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Στο λιμάνι έχει επίσης στηθεί μεγάλο ηχητικό σύστημα.

Τα μέτρα ασφαλείας που έχουν παρθεί αφορούν και τους paparazzi, και γι’αυτόν τον λόγο υπάρχουν ειδικά μηχάνηματα προκειμένου να απαγορεύουν την λήψη φωτογραφιών ενώ για τους φιλοξενούμενους υπάρχει ειδικός έλεγχος για την ύπαρξη καμερών, κινητών και φωτογραφικών μηχανών.

Το συνολικό κόστος του πάρτι φαίνεται πως ανέρχεται στα 4 εκατομμύρια ευρώ μαζί με την ανακατασκευή του Σκορπιού.

Το μενού και τα μέτρα ασφαλείας

Το μενού περιελάμβανε ελληνικές σπεσιαλιτέ αλλά και τα απαραίτητα φουά γκρα και χαβιάρι. Τα εδέσματα θα συνοδεύουν τοπικά κρασιά αλλά και γαλλικές σαμπάνιες.

Ηχητικά συστήματα, φωτορυθμικά, και τρεις πίστες για τον χορό των καλεσμένων που προηγήθηκε του πάρτι, μεταφέρθηκαν στον Σκορπιό.

Τα μέτρα ασφαλείας είναι δρακόντεια, ώστε να μην μπορέσει τίποτα και κανείςνα χαλάσει το πάρτι της χρονιάς.

Πλοία, καΐκια, βαρκάκια και συναφή πλεούμενα δεν μπορούν να πλησιάσουν το θρυλικό νησί του Αριστοτέλη Ωνάση σε απόσταση μικρότερη από 500 μέτρα.

Πηγή: Real
xespao
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ