2014-06-05 10:28:07
Φωτογραφία για «ΚΑΘΑΡΙΣΑΝ» ΖΕΡΒΙΝΙΟ ΚΑΙ ΝΤΡΟΓΚΜΠΑ
Με πρωταγωνιστές και σκόρερ τους Ζερβίνιο και Ντρογκμπά, η Ακτή Ελεφαντοστού επικράτησε 1-2 του Ελ Σαλβαδόρ σε φιλικό προετοιμασίας για το Μουντιάλ που έγινε στο Τέξας.

Η εκ των αντιπάλων της Εθνικής Ελλάδος στον όμιλο του Παγκοσμίου Κυπέλλου έδειξε δύο διαφορετικά πρόσωπα, ένα καλό στο πρώτο -όπου πέτυχε τα δύο γκολ- και ένα μέτριο στο δεύτερο, με το νεανικό συγκρότημα του Ελ Σαλβαδόρ να τους θέτει υπό πίεση.

Ο Γιάγια Τουρέ ήταν για άλλη μία φορά εκτός, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει, όμως οι Ζερβίνιο και Ντρογκμπά έδειξαν πως έχουν πολύ καλή συνεργασία, με τον δεύτερο να σερβίρει στον πρώτο το 0-1 στο 8' και τους ρόλους να αντιστρέφονται στο 42'.

Στο β' το Ελ Σαλβαδόρ ανέβηκε, αλλά δεν κατάφερε να κάνει τίποτε παραπάνω από τη μείωση του σκορ στο 76' με πέναλτι που κέρδισε ο Σερέν από τον Κόλο Τουρέ και εκτέλεσε εύστοχα ο Άλβαρες.

Ελ Σαλβαδόρ: Καρίγιο - Γκαρσία, Μπάριος, Μολίνα, Λαρίν (90' Λαμούς) - Φλόρες (53' Σανταμαρία), Μενχίβαρ (66' Σόσα), Ρεντέρος, Σερέν (86' Ρεντέρος), Άλας (72' Άλας) - Μπλάνκο (63' Άγκουιλα).

Ακτή Ελεφαντοστού: Μπαρί - Οριέ, Κ. Τουρέ, Μπαμπά, Μποκά (73' Τζακπά) - Τιοτέ (73' Ντιομαντέ), Ντιέ, Γκραντέλ (83' Μπολί)- Ζερβίνιο, Καλού (82' Γιά Κονάν), Ντρογκμπά (63' Μπονί).
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ