2014-06-05 17:04:16
Φωτογραφία για ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΧΑΪΝΣ, ΜΠΡΑΟΥΝ ΚΑΙ... ΚΑΪΜΑΚΟΓΛΟΥ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΟΙ ΙΤΑΛΟΙ!
Τα ιταλικά ΜΜΕ και συγκεκριμένα η ιστοσελίδα «all-around.net», αποκαλύπτει τις εξελίξεις γύρω από τον Ολυμπιακό, μία ημέρα μετά το τέλος του πρωταθλήματος και την άσχημη τροπή που πήρε για τους ερυθρόλευκους.

Το συγκεκριμένο δημοσίευμα, κάνει λόγο για ενδεχόμενη λύση της συνεργασίας των ερυθρόλευκων με τον Γιώργο Μπαρτζώκα και άφιξη των δύο Αμερικανών, Κάιλ Χάινς και Ντέρικ Μπράουν!

Επίσης, αφήνει και ένα μικρό... παράθυρο για τον επαναπατρισμό του Κώστα Καϊμακόγλου στην Ελλάδα για χάρη του Θρύλου και μάλιστα αναφέρει ότι η διοίκηση του Ολυμπιακού όπως και ο ίδιος, είναι «ζεστή» στο ενδεχόμενο να πιάσει Λιμάνι ο Έλληνας φόργουορντ της Ούνιξ Καζάν.

Μεταξύ άλλων, στο σχετικό δημοσίευμα αναφέρεται : «Η απώλεια και του φετινού τίτλου, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά μάλλον θα στοιχίσει στον Μπαρτζώκα τη θέση του προπονητή, περσινού κατακτητή της Ευρωλίγκας, αλλά υπεύθυνου για την απώλεια των εγχώριων τίτλων, κατά την τελευταία διετία».


Σε ό,τι έχει να κάνει με τους μπασκετμπολίστες της ομάδας, άλλωστε, γίνεται αναφορά -και- σε ενδεχόμενη μετακόμιση του Πρίντεζη στην Τουρκία, για την Εφές του Ντούσαν Ίβκοβιτς, ενώ τονίζεται το... «πραγματικό όνειρο που συνδέεται με επιστροφή του Κάιλ Χάινς, που δεν έμεινε ευχαριστημένος από την εμπειρία στη Μόσχα και πιθανότατα ανυπομονεί να αλλάξει αέρα.

Ο Ολυμπιακός παρακολουθεί την περίπτωση του εδώ και καιρό, το ενδιαφέρον υπάρχει, αλλά στο οικονομικό οι Αγγελόπουλοι δεν σκοπεύουν να αλλάξουν τακτική».

Για τον Μπράουν, εντωμεταξύ, τονίζεται ότι... «η ομάδα θέλει να εντάξει στο δυναμικό της, καθώς είναι εκ των πρώτων στόχων για το μέλλον των Πειραιωτών».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΘΕΛΕΙ ΤΡΙΤΟ ΤΙΤΛΟ Ο ΑΛΟΝΣΟ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΘΕΛΕΙ ΤΡΙΤΟ ΤΙΤΛΟ Ο ΑΛΟΝΣΟ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ