2014-06-06 18:14:17
Φωτογραφία για «ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ» Η ΛΑΤΣΙΟ ΓΙΑ... ΦΙΝΜΠΟΓΚΑΣΟΝ
Ο Ολυμπιακός θέλει τον Άλφρεντ Φινμπόγκασον, όμως, το ίδιο συμβαίνει και με τη Λάτσιο που έχει μπει στο... παιχνίδι για τον Ισλανδό επιθετικό της Χέρενφεϊν.

Σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ, η Λάτσιο ετοιμάζεται να κάνει πρόταση για τον Άλφρεντ Φινμπόγκασον και μάλιστα τέτοια που θα... «κερδίσει» στη μάχη για την υπογραφή του παίκτη τον Ολυμπιακό. Στον ιταλικό Τύπο υπάρχουν μάλιστα και δηλώσεις του ποδοσφαιριστή, ο οποίος δηλώνει ότι γνωρίζει τη γλώσσα και θα του άρεσε να παίξει στην Ιταλία, δυσκολεύοντας έτσι τα πράγματα για τους ερυθρόλευκους.

«Θα ήθελα να παίξω στην Ιταλία, έχω περάσει από τη χώρα για αρκετό καιρό και μιλάω τη γλώσσα. Υπήρξε και πέρσι ενδιαφέρον, αλλά ήθελα να μείνω στην Ολλανδία γιατί είχα ακόμη πράγματα να μάθω. Τώρα όμως αισθάνομαι έτοιμος να κάνω το άλμα. Δεν νομίζω να μείνω στην Ολλανδία. Θα ήθελα να παίξω σε ένα νέο πρωτάθλημα και να μετρήσω τις δυνάμεις μου απέναντι στους κορυφαίους», είπε χαρακτηριστικά ο Φινμπόγκασον.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τις προθέσεις του Ολυμπιακού τώρα, οι ερυθρόλευκοι ετοιμάζονται να δώσουν 6 εκατ. ευρώ στη Χέρενφεϊν για τον Ισλανδό πρώτο σκόρερ του ολλανδικού πρωταθλήματος, την ώρα που αυτή αξιώνει 9 εκατ. ευρώ για να τον παραχωρήσει. Το γεγονός, ωστόσο, ότι ο παίκτης θέλει να αγωνιστεί στο Champions League αλλά και ότι μένει ελεύθερος σε ένα χρόνο και μπορεί να χαθεί χωρίς κέρδος για τους Ολλανδούς, είναι στα υπέρ του Ολυμπιακού…
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ