2014-06-06 19:30:14
Φωτογραφία για Clarion NX404E: Ένα κορυφαίο σύστημα πολυμέσων, απαραίτητο για το δικό σας αυτοκίνητο
Εξοπλισμένο με τεχνολογία που αποδίδει άριστη ποιότητα εικόνας και ήχου, το Clarion NX404E προσδίδει μια νέα διάσταση στα συστήματα πολυμέσων αυτοκινήτων, κάθως με τις λειτουργίες του θα ενθουσιάσει και τους πιο απαιτητικούς επιβάτες στο αυτοκίνητό σας, τόσο σε μεγάλες όσο και σε μικρές διαδρομές.

Κομψή εμφάνιση για το δικό σας αυτοκίνητο

Το Clarion NX404E με το διπλού DIN σύστημα πλοήγησης, συνδυάζει τον κομψό, όμορφο σχεδιασμό με την λειτουργικότητα, ταιριάζοντας άψογα στο εσωτερικό του αυτοκινήτου σας. Διαθέτει έγχρωμη LCD ψηφιακή οθόνη (800 x 480 pixels) 6.2 ιντσών, με πλήκτρα αφής για πιο άνετη χρήση. Παράλληλα, το προηγμένο μενού των λειτουργιών του, έχει σχεδιάστει με γνώμονα την ασφαλή χρήση κατά την οδήγηση.

Ολοκληρωμένη ψυχαγωγία στο αυτοκίνητο

Το Clarion NX404E, σας δίνει τη δυνατότητα όχι μόνο να απολαύσετε την αγαπημένη σας μουσική, αλλά επίσης και να παρακολουθείσετε τις αγαπημένες σας ταινίες, χάρη στην ικανότητά του να αναπαραγάγει διάφορους τύπους αρχείων (MP3, WMA, AAC, DivX, MP4, AVC ), από μια μονάδα CD, DVD ή USB. Επιπλέον, με την είσοδο USB που διαθέτει, μπορείτε να αναπαράγετε αρχεία ήχου και βίντεο από το iPod ή το iPhone.


Η πρωτοποριακή λειτουργία 2-Zone, σας δίνει την δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε την πλοήγηση στην μπροστινή οθόνη της μονάδας, ενώ οι υπόλοιποι επιβαίνοντες μπορούν να παρακολουθήσουν μια ταινία στις πίσω οθόνες (εφόσον αυτές διατίθενται στο όχημα). Ακόμη, η σύνδεση Bluetooth σας επιτρέπει να πραγματοποιείτε και να λαμβάνετε κλήσεις με απόλυτη ασφάλεια. Ο οδηγός – αλλά και οι συνεπιβάτες - έχουν τη δυνατότητα να μεταφέρουν τις επαφές του τηλεφώνου τους στο Clarion NX404E, προκειμένου να βλέπουν με άνεση τις εισερχόμενες κλήσεις, αλλά και να αναζητούν με ασφάλεια τους αριθμούς των επαφών που επιθυμούν να καλέσουν.

Επιπλέον, η σύνδεση Bluetooth υποστηρίζει audio streaming, γεγονός που σημαίνει ότι το Clarion NX404E μπορεί να διαβάσει και να αναπαραγάγει τα αρχεία μουσικής που είναι αποθηκευμένα στο τηλέφωνό σας, χωρίς τη σύνδεση καλωδίου.

Στον τομέα της πλοήγησης το Clarion NX404E, εγγυάται για εσάς το αποτέλεσμα !

Το Clarion NX404E διαθέτει το λογισμικό πλοήγησης iGo Primo 2.4, καθώς και δωρεάν τη λειτουργία TMC για πληροφορίες οδικής κυκλοφορίας, με ενημέρωση σε πραγματικό χρόνο. Οι οδηγοί μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε πολλές διαφορετικές διαδρομές, ανάλογα με τις απαιτήσεις τους (πιο οικολογική διαδρομή, εναλλακτικές διαδρομές κ.α).

Με δυνατότητα τρισδιάστατης απεικόνισης, το Clarion NX404E εμφανίζει τους χάρτες των πόλεων και τα σημεία ενδιαφέροντος, με την πλέον ρεαλιστική μορφή απεικόνισης.

Ακόμη η μονάδα περιλαμβάνει πολλές επιμέρους δυνατότητες, όπως ένδειξη ταχύτητας, ένα σύστημα προειδοποίησης ραντάρ που συμμορφώνεται με την ισχύουσα νομοθεσία, στατιστικά δεδομένα ταξιδίου, αλλά και μια μεγάλη βάση δεδομένων από σημεία ενδιαφέροντος (POI), καλύπτοντας 47 ευρωπαϊκές χώρες.
autocarnet.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ