2014-06-06 23:13:08
Φωτογραφία για Ευχαριστήρια ανακοίνωση της Π.Υ. Σπάρτης για τη δωρέα του Πολιτιστικού Συλλόγου Βαμβακούς ΄΄Νέα Ζωή΄΄
Ευχαριστήρια ανακοίνωση προς το ΔΣ του Πολιτιστικού Συλλόγου Βαμβακούς ΄΄Νέα Ζωή΄΄ εξέδωσε ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Σπάρτης, πύραρχος Κωνσταντίνος Ν.Γιαννόπουλος, ο οποίος εξέφρασε δημόσια την εγκάρδια και ειλικρινή ευγνωμοσύνη του για τη δωρέα του συλλόγου, με σκοπό την τοποθέτηση δύο ελαστικών στο Π.Σ. 1555 τύπου Mercedes Unimog υδροφόρο Πυροσβεστικό Όχημα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Σπάρτης.

Το ΔΣ του Πολιτιστικού Συλλόγου ΄΄Νέα Ζωή΄΄, αναλογιζόμενο την οικονομική κρίση που πλήττει τη χώρα, θεώρησε ηθική του υποχρέωση να σταθεί στο πλευρά της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, που με αυταπάρνηση και απαράμιλλο μόχθο παλεύει κάθε χρόνο να διατηρήσει ανέπαφα τα λακωνικά δάση και όχι μόνο.

Η αδυναμία - ανικανότητα του κράτους να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις του και να εγγυηθεί την ομαλή λειτουργία της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, προς όφελος του πολίτη και του περιβάλλοντος, εξανάγκασε τον Πολιτιστικό Σύλλογο ΄΄Νέα Ζωή΄΄ να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και να συμβάλλει στο μέτρο που του αναλογεί στην προστασία του Πάρνωνα.


Μάλιστα, σε επικοινωνία που είχε ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Βαμβακούς, Χάρης Βασιλάκος, με το διοικητή της Π.Υ. Σπάρτης, υπήρξε ξεκάθαρη πρόθεση συνεργασίας των δύο πλευρών σε όλα τα επίπεδα που αφορούν τη θωράκιση του δασικού συμπλέγματος του Πάρνωνα.

Ειδικότερα, η ευχαριστήρια επιστολή του διοικητού της Π.Υ.Σπάρτης, Κωνσταντίνου Ν.Γιαννόπουλου προς τον Πολιτιστικό Σύλλογο Βαμβακούς ΄΄Νέα Ζωή΄΄ έχει ως εξής:

Κύριε Πρόεδρε,

Ο Διοικητής, οι Αξιωματικοί και οι υπάλληλοι της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Σπάρτης σας εκφράζουν τις εγκάρδιες και ειλικρινείς ευχαριστίες τους, για την τοποθέτηση δύο ελαστικών στο Π.Σ. 1555 τύπου Mercedes Unimog υδροφόρο Πυροσβεστικό Όχημα της Υπηρεσίας μας.

Η συμβολή είναι ουσιαστική για την εφαρμογή του επιχειρησιακού σχεδιασμού της Υπηρεσίας μας, ενισχύοντας το πυροσβεστικό έργο και διατηρώντας το αίσθημα ασφάλειας στους Έλληνες πολίτες.

Παράλληλα με τις ευχαριστίες μας, δεχτείτε και τις ολόψυχες ευχές μας για την πραγματοποίηση κάθε προσωπικής και επαγγελματικής σας προσδοκίας.

Ο Διοικητής

Κωνσταντίνος Ν.Γιαννόπουλος

Πύραρχος
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Το γερμανικό πρόβλημα
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Το γερμανικό πρόβλημα
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ