2014-06-07 03:15:07
Φωτογραφία για Στο Λιμάνι Χερσονήσου ο γάμος του γιου του Γιώργου Παπανδρέου! Δείτε την αγγελία του γάμου!
Δημοσιεύθηκε η αγγελία του γάμου του Ανδρέα Παπανδρέου με την Πωλίνα Πατραμάνη Στο Λιμάνι Χερσονήσου στο Ηράκλειο θα πραγματοποιηθεί ο γάμος του 32χρονου γιου του Γιώργου Παπανδρέου, Ανδρέα με την 22χρονη Πωλίνα Πατραμάνη.

Στο Λιμάνι είναι η κατοικία της αγαπημένης του γιου του πρώην πρωθυπουργού με την οποία αρραβωνιάστηκε στις 25 Ιανουαρίου.

Στη Χερσόνησο είχε γίνει και ο αρραβώνας του ζευγαριού σε ένα παραδοσιακό ταβερνάκι παρουσία του Γιώργου Παπανδρέου αλλά και του αδερφού του Νίκου.

Η αγαπημένη του Ανδρέα Παπανδρέου του νεώτερου ονομάζεται Πωλίνα Πατραμάνη. Κατάγεται από την Κρήτη, είναι 27 ετών, εργάζεται στο χώρο του Τουρισμού, ενώ θεωρείται αστέρι του βόλεϊ! Η Πωλίνα έχει ύψος 1.71 και διατηρεί σχέση με τον Ανδρέα Παπανδρέου από τον Οκτώβριο του 2013.

O Aνδρέας Παπανδρέου είναι γιος του Γιώργου από τον πρώτο του γάμο με την Εύα Γεωργίου.


Αποφοίτησε από το Αμερικάνικο Κολέγιο και κατόπιν πήγε στη Βοστόνη για να σπουδάσει οικονομικά. Πριν όμως ολοκληρώσει τις σπουδές του στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού άλλαζε σχέδια και πιο συγκεκριμένα μετακόμιζε στην Σουηδία για σπουδές κοινωνιολογίας.

Δύο μόλις χρόνια έμεινε εκεί αφού ο Αντρίκος αποφάσισε να εγκατασταθεί στο Λονδίνο κάνοντας μεταγραφή στο Πανεπιστήμιο Κέντ ώστε να ολοκληρώσει τις σπουδές του στο τμήμα «International Relation». Μετά, επόμενος σταθμός του Αντρίκου ήταν η Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα τα Χανιά καθώς είχε ενημερωθεί για το πρότυπο Μεσογειακό Αγρονομικό Ινστιτούτο (ΜΑΙΧ) που είχε έδρα εκεί ώστε να κάνει εκεί μεταπτυχιακές σπουδές.

Ο Ανδρέας έχει άριστη σχέση με την μικρή του αδερφή Μαργαρίτα όπως και με την δεύτερη σύζυγο του πατέρα του Άντα Παπανδρέου η οποία ανέλαβε μεγάλο μέρος της ευθύνης για το μεγάλωμά του, αφού ο Αντρίκος κατά την εφηβεία του και πριν φύγει για σπουδές, έμενε αρκετό διάστημα με τον πατέρα του.
protothema.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ