2014-06-07 09:40:31
Φωτογραφία για Καλό καλοκαιράκι! Στους 31 βαθμούς ο υδράργυρος σήμερα! Αναλυτικές προβλέψεις για όλη την Ελλάδα...
Στους 31 βαθμούς ο υδράργυρος! Πώς θα είναι σήμερα ο καιρός σήμερα 7 Ιουνίου;;; Αναλυτικές προβλέψεις για όλη την Ελλαδα Το Σάββατο θα επικρατεί στη χώρα ηλιοφάνεια. Μικρής διάρκειας βροχές θα σημειωθούν το απόγευμα στα βορειοανατολικά. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι-βορειοδυτικοί με ένταση στο Ιόνιο 3 με 5 και στο Αιγαίο 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει νέα άνοδο.

Πιο αναλυτικά:

Στη Θράκη και τη Μακεδονία προβλέπονται πολλές ώρες με ήλιο, όμως μετά το μεσημέρι θα αναπτυχθούν κατά τόπους νεφώσεις και το απόγευμα στα ανατολικά θα σημειωθούν μικρής διάρκειας βροχές και καταιγίδες. Η θερμοκρασία θα φθάσει μέχρι τους 29 με 30 βαθμούς. Στην Ήπειρο, τα νησιά του Ιονίου και τη δυτική Στερεά θα έχουμε το πρωί αίθριο καιρό παντού και το απόγευμα στα ορεινά κατά τόπους νεφώσεις. Η θερμοκρασία θα φθάσει στους 28 με 30 βαθμούς. Στην Πελοπόννησοαναμένονται το πρωί και το βράδυ καθαρός ουρανός, τις μεσημεριανές ώρες λίγες νεφώσεις. Τα θερμόμετρα θα δείξουν μέχρι και 31 βαθμούς.


Στην Κρήτη αναμένεται καλοκαιρία. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 28 βαθμούς. Στα Δωδεκάνησα, τις Κυκλάδες, τανησιά του ανατολικού Αιγαίου και τις Σποράδες θα επικρατεί ηλιοφάνεια με λίγες τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ και τα θερμόμετρα τις μεσημεριανές ώρες θα δείχνουν 25 με 27 βαθμούς. Στη Θεσσαλία, τηνανατολική Στερεά και την Εύβοια προβλέπεται μέχρι το μεσημέρι λιακάδα και το απόγευμα κατά τόπους νεφώσεις. Η θερμοκρασία θα φθάσει στους 30 με 32 βαθμούς.

Στην Αττική αναμένεται καλοκαιρία. Τα θερμόμετρα στην Αθήνα θα δείξουν από 18 έως 31 βαθμούς. Στη Θεσσαλονίκηπροβλέπεται καλός και ζεστός καιρός, με τοπικές νεφώσεις το απόγευμα στα γύρω από την πόλη ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 30 βαθμούς Κελσίου.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ