2014-06-07 13:34:14
Φωτογραφία για Πρώην σύζυγος Καίσαρη για οικιακή βοηθό: «Με πότιζε ηρεμιστικά για να μου κλέβει γούνες και χρυσαφικά»
Η Αικατερίνη Σάρα, η πρώην σύζυγος του γνωστού κοσμηματοπώλη Κώστα Καίσαρη αποκάλυψε την απίστευτη περιπέτεια που έζησε με την οικιακή της βοηθό, η οποία της έδινε περισσότερα από 60 χάπια καθημερινά, προκειμένου να την υπνωτίσει και να της πάρει την περιουσία της.

"Δεν ένιωθα τα πόδια μου, ήμουν σαν παράλυτη. Προσπαθούσα να περπατήσω και έπεφτα", είπε χαρακτηριστικά στο Πρώτο Θέμα.

"Έμενε μαζί μου, φορούσε τα ρούχα μου, τις γούνες μου και τα κοσμήματά μου και δεν σεβάστηκε τίποτα. Με πείραξε που την εμπιστεύτηκα. Την βλέπω στον ύπνο μου και τρελαίνομαι" προσθέτει η κυρία Σάρα για την πρώην οικιακή βοηθό της, Ντιλάνα Νάρσια.

Και τονίζει στην εφημερίδα: "Μου έχει κλέψει γύρω στα 30 με 40 δαχτυλίδια, δύο γούνες, πέντε εσάρπες Σαμαρά, όμως εκείνο που με στεναχώρησε περισσότερο είναι ότι πήρε τα κοσμήματα της μητέρας μου." αναφέρει η κα. Σάρα. Η αστυνομία υπολογίζει πως η αξία των κοσμημάτων μόνο που έχουν κλαπεί υπερβαίνει τα 2 εκατομμύρια ευρώ.

Οι αρχές έχουν ήδη ανακαλύψει μέρος των κλεμμένων, τόσο στο σπίτι της οικονόμου, όσο και σε ενεχυροδανειστήριο στην Ομόνοια. Οι έρευνες συνεχίζονται καθώς η πρώην σύζυγος του Καίσαρη δηλώνει ότι πρόκειται για ολόκληρη σπείρα πίσω από την πανούργα οικονόμο.

Πηγή: gossiptv
xespao
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ