2014-06-07 23:49:05
Φωτογραφία για ΣΜΥ: Το Σύνταγμα «Καταδρομών» του Θεσσαλικού Κάμπου στη …φωλιά των φιδιών!
Κάποτε λέγαμε οτι η ΣΜΥ  εδώ και 130 χρόνια βγάζει Ηγέτες …Τώρα θα λέμε ότι  εκπαιδεύει   και  το Σύνταγμα Καταδρομών του Θεσσαλικού Κάμπου Ίσως κάποιοι να μας πούνε πάλι για υπερβολές και ντεμέκ  και καλά ντε ! Αλλά αν ζήσεις από κοντά τους Σπουδαστές της Σxoλής Μονίμων Υπαξιωματικών τότε θα δεις και θα καταλάβεις  γιατί οι  Αξιωματικοί της Σχολής έχουν πετύχει ένα  άθλο!

Αυτά τα εικοσάχρονα παιδιά δεν είναι οι σκληροτράχηλοι μαχητές της Δύναμης «ΔΕΛΤΑ «  ,δεν είναι οι φονιάδες της » ΜΥΚ»  αλλά είναι οι Αυριανοί ηγέτες των Καταδρομών και είναι χωρίς καμιά υπερβολή  ο καθένας από αυτούς  μια κατηγορία μόνος του !

Ζούνε και εκπαιδεύονται  για τρεις εβδομάδες σαν μια  καλό κουρντισμένη ομάδα  στη φωλιά των φιδιών  την Καναπίτσα σε μια περιοχή  που τα φίδια και οι σκορπιοί είναι  παντού και  εκτελούν και   νυχτερινές εφόδους !

Δρούνε σαν Ομάδα αλλά και ταυτόχρονα είναι και μια μονάδα ο καθένας τους, αποφασίζουν  από κοινού, αλλά ένας έχει  το Κουμάντο …Καμιά φωνή , χωρίς καμιά διαταγή κινούνται και εκπαιδεύονται σε συνθήκες μάχης ενώ  ταυτόχρονα κρίνουν και κρίνονται !


Η Διοίκηση της Σχολής μπορεί να καυχηθεί ότι δεν βγάζει Καταδρομείς ,αλλά βγάζει ηγέτες και Ομαδάρχες Καταδρομών και ίσως η Στρατιωτική Ηγεσία να βάλει και στα Επιτελικά της Σχέδια ένα ακόμη Σύνταγμα Καταδρομών που είναι αθόρυβα στήνεται στο Θεσσαλικό Κάμπο Ίσως και εμείς  να μην  το γνωρίζαμε, αν δεν βλέπαμε τις εικόνες των εικοσάχρονων παιδιών που εκπαιδεύονται και  εξελίσσονται   καθημερινά όχι σε μηχανές θανάτου αλλά σε Ηγέτες με μυαλό και ικανότητες Μαχητή!
veteranos.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Rally Greece offroad! [video]
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Rally Greece offroad! [video]
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ