2014-06-08 16:29:11
Φωτογραφία για ΤΟ ΣΑΟ ΠΑΟΛΟ ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ!
Η "οδύσσεια" της Εθνικής Ελλάδας οδεύει προς το τέλος της. Το ταξίδι της "γαλανόλευκης" αποστολής από τις ΗΠΑ προς τη Βραζιλία αμέσως μετά το φιλικό με την Βολιβία πήρε αναβολή για αρκετές ώρες λόγω τεχνικού προβλήματος στο αεροπλάνο το οποίο θα μετέφερε παίκτες και τεχνικό επιτελείο με αποτέλεσμα το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα να παραμείνει καθηλωμένο στο αεροδρόμιο JFK της Νέας Υόρκης, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει.

Έπειτα από συνεχείς προσπάθειες και επαφές των ανθρώπων της ΕΠΟ με αεροπορικές εταιρίες τελικά δόθηκε η λύση και ορίστηκε νέα ώρα πτήσης. Έτσι λοιπόν η αποστολή της Ελλάδας αναχώρησε στις 22:00 (05:00 ώρα Ελλάδας) από τη Νέα Υόρκη και μετά από πτήση περίπου 10 ωρών θα αφιχθεί στο Σάο Πάολο απ' όπου θα μπει ξανά στο αεροπλάνο προκειμένου να φτάσει στον τελικό της προορισμό, το Αρακαζού, το οποίο αποτελεί τη βάση της "γαλανόλευκης" στο Μουντιάλ.

Όπως είναι λογικό η μεγάλη αυτή ταλαιπωρία προκάλεσε εκνευρισμό στην ελληνική αποστολή αλλά πλέον οι διεθνείς ποδοσφαιριστές και ο Φερνάντο Σάντος μπορούν να επικεντρωθούν με την άφιξή τους στη Βραζιλία στις υποχρεώσεις τους για το Παγκόσμιο Κύπελλο.


Το Σάο Πάολο υποδέχεται την Εθνική

Κανονικά θα γίνει η τελετή υποδοχής της Εθνικής ομάδας από τη ΦΙΦΑ παρά το γεγονός ότι το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα βρεθεί στο Σάο Πάολο και όχι στο Ρεσίφε.

Η ΦΙΦΑ δέχθηκε να γίνει η τελετή καθώς ήταν αδύνατον να γίνει το ταξίδι στο Ρεσίφε λόγω της βλάβης που προέκυψε στο τσάρτερ που επρόκειτο να μεταφέρει την ελληνική αποστολή. Η ΕΠΟ βρήκε τη λύση της American Airlines και με αερποπλάνο της «γραμμής», η Εθνική πέταξε για το Σάο Πάολο.

Η τελετή θα διαρκέσει μια ώρα και στη συνέχεια με πτήση, αυτή τη φορά της ΦΙΦΑ, θα γίνει η μετάβαση στο Αρακαζού. Αυτό που παραμένει άγνωστο είναι αν οι διεθνείς θα προπονηθούν εκεί. Σύμφωνα με τον αρχικό προγραμματισμό η προπόνηση επρόκειτο να γίνει το απόγευμα (περίπου μεσάνυχτα, ώρα Ελλάδος) αλλά ο Φερνάντο Σάντος και οι συνεργάτες του θα αποφασίσουν αφού προηγουμένως δουν πόσο κουρασμένοι είναι οι παίκτες.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ