2014-06-08 18:20:55
Φωτογραφία για ΠΑΕΙ... ΣΕΤΟΥΜΠΑΛ Ο ΓΙΑΝΝΙΩΤΗΣ
Δεν θα συμμετάσχει για λογαριασμό του Ολυμπιακού στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ανοικτής θάλασσας ο Σπύρος Γιαννιώτης. Είναι, βεβαίως, περιττό να πούμε ότι το ερυθρόλευκο οπλοστάσιο είναι πολύ πλούσιο για τη διοργάνωση που θα γίνει στις 28 και στις 29 Ιουνίου στην Καλαμαριά, μία εβδομάδα μετά την Όπεν που θα γίνει από τις 20 έως τις 22 Ιουνίου στο κολυμβητήριο του Αλίμου.

Ο Γιαννιώτης θα βρίσκεται στο Σετούμπαλ για την πρόβα τζενεράλε του ενόψει του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του Βερολίνου, που θα γίνει από τις 13 έως τις 24 Αυγούστου.

Ο Κερκυραίος κολυμβητής του Ολυμπιακού έκανε, μαζί με την Κέλυ Αραούζου, έναν αγώνα στη Βιέντμα την 1η Φλεβάρη για την ίδια διοργάνωση στην οποία θα συμμετάσχει και στις 28 Ιούνη, δηλαδή τα 10 χλμ. για το Παγκόσμιο Κύπελλο μαραθώνιας κολύμβησης της FINA, στον οποίο πλασαρίστηκε στην 20η θέση.

Βεβαίως, τότε ήταν σε πρωταρχικό στάδιο της προετοιμασίας του, ενώ τώρα έχει βγάλει το μεγαλύτερο μέρος της και μάλιστα με αρκετή επιτυχία
. Ήταν ικανοποιητική η προπόνηση στα Πυρηναία, στο υψόμετρο του Φον Ρομέ στο οποίο πήγε με το γκρουπ κολυμβητών του Νίκου Γέμελου, ενώ έκανε κοινή προπόνηση αφού επέστρεψε στην Ελλάδα, όταν ο Γάλλος Νταμιέν Κατέν, τέταρτος στον αγώνα των 10 χλμ. του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος της Βαρκελώνης το 2013- δηλαδή στον αγώνα που ο Γιαννιώτης έκανε τεράστια ανατροπή παίρνοντας το δεύτερο διαδοχικό χρυσό μετάλλιο, μετά από εκείνο της Σανγκάης το 2011- ζήτησε να κάνει προετοιμασία μαζί του. Αυτή λειτούργησε ως αντίδοτο και στην ψυχολογία του κολυμβητή του Ολυμπιακού, ο οποίος είδε το σώμα του να ανταποκρίνεται στην πίεση που του άσκησε.

Πριν από τον αγώνα της Πορτογαλίας, βεβαίως, θα προσπαθήσει να βοηθήσει τον Ολυμπιακό να κατακτήσει το 55ο πρωτάθλημα της ιστορίας του, 19ο διαδοχικό και 17ο δικό του.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ