2014-06-08 20:52:32
Φωτογραφία για «ΝΤΥΝΕΙ» ΚΑΘΑΡΙΟ ΣΤΑ... ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΑ Ο ΚΑΡΑΟΛΑΝΗΣ
Για κλεισμένη συμφωνία με τον Ολυμπιακό προκειμένου να αποκτήσει τον Νίκο Καθάριο έκανε λόγο με δηλώσεις του ο μεγαλομέτοχος του Πανθρακικού, Τάσος Καραολάνης.

Ο μεγαλομέτοχος του Πανθρακικού μιλώντας στην εφημερίδα «Metrosport», τόνισε πως η πορεία της ακριτικής ομάδας ήταν πετυχημένη, ενώ αναφορικά με τον 20χρονο μέσο Νίκο Καθάριο, ουσιαστικά τον... έστειλε στο Λιμάνι λέγοντας πως έχει ήδη υπάρξει συμφωνία με τον Ολυμπιακό για την παραχώρησή του.

Αρχικά αναφέρθηκε στην πορεία του Πανθρακικού ανέφερε: «Η προηγούμενη περίοδος κρίνεται ως επιτυχημένη για μας. Η ομάδα είχε μια σταθερή πορεία, εξασφάλισε σχετικά γρήγορα την παραμονή της και πιστεύω ότι έπαιξε καλό ποδόσφαιρο. Φυσικά και θέλουμε να πάμε παραπάνω τη νέα περίοδο και αυτό θα το επιδιώξουμε, αλλά με σταθερά βήματα. Ό,τι χρειαστεί θα το κάνουμε για να είμαστε καλύτεροι από πέρυσι. Βασικός στόχος προπαντός είναι η γρήγορη παραμονή και από εκεί και πέρα ό,τι πετύχουμε περισσότερο. Ξέρουμε ότι η Ευρώπη δεν είναι εύκολη, αλλά θα κάνουμε ό,τι μπορούμε» .

Για τον Καθάριο: «Η συμφωνία με τον Ολυμπιακό για το Νίκο Καθάριο είναι "κλεισμένη" και απομένουν λεπτομέρειες για την ολοκλήρωσή της, ενώ το μπάτζετ θα είναι λίγο αυξημένο, παρά ότι οι καιροί είναι δύσκολοι. Όμως δε μετράει μόνο το μπάτζετ, αλλά και ποιες επιλογές κάνεις».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ