2014-06-08 22:46:24
Φωτογραφία για Cameo: AppStore free...Είσαι έτοιμος να γίνεις ο επόμενος μεγάλος σκηνοθέτης?
Πλέον, με το κινητό σου όλα γίνονται! Κατεβάζεις μία απλή εφαρμογή και μπορείς να φτιάξεις ένα video που θα μπορούσε να ανταγωνιστεί επαγγελματικά  βίντεο H εφαρμογή Cameo σε κάνει επαγγελματία κινηματογραφιστή! Πρακτικά είναι ο πιο απλός τρόπος για να δημιουργήσεις, να επεξεργαστείς και να διαμοιραστείς τις –πλέον- επαγγελματικές ταινίες σου!

Και επειδή ένα παιχνίδι είναι καλύτερο όταν είναι ομδικό, έχει τη δυνατότητα να συνεργαστείς με τους φίλους σου που χρησιμοποιούν την εφαρμογή σε πραγματικό χρόνο για ομαδική επεξεργασία.

Βγάζεις το video μέσα από την εφαρμογή ή χρησιμοποιείς κάποιο που ήδη υπάρχει στη συλλογή σου και ξεκινάς! Κάθε κλιπ περιορίζεται στα 6 δευτερόλεπτα ώστε να προσθέσεις αρκετά κλιπς διατηρώντας αμείωτο το ενδιαφέρον του θεατή.

 Το Cameo περιλαμβάνει επίσης δωρεάν γραμματοσειρές και effects τα οποία μπορείς να ενσωματώσεις στις ταινίες σου. Αφού ολοκληρώσεις το έργο μπορείς να το καταβάσεις σε ανάλυση 720p HD Video στο iPhone σου! Εναλλακτικά μπορείς να το μοιράσεις απευθείας από το Cameo μέσω facebook, twitter, Tumblr.

 Την εφαρμογή Cameo μπορείς να την κατεβάσεις από τον σύνδεσμο εδώ
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ