2014-06-08 23:12:22
Φωτογραφία για «ΘΕΛΕΙ ΜΠΟΡΟΥΣΗ ΣΤΗΝ ΕΦΕΣ Ο ΙΒΚΟΒΙΤΣ»!
Σύμφωνα με την τουρκική ιστοσελίδα μεταγραφικών "gossip", ο νέος προπονητής της Αναντολού Εφές, Ντούσαν Ιβκοβιτς, θέλει στην Κωνσταντινούπολη τον Γιάννη Μπουρούση.

Όπως υπογραμμίζεται στο δημοσίευμα, ο «Ντούντα» θα θελήσει στην πρώτη του χρονιά στην Πόλη να συνεργαστεί με παίκτες που έχει εικόνα. Βάσει, λοιπόν, αυτού του σκεπτικού ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού δεν αποκλείεται να κινηθεί για τον διεθνή σέντερ της Ρεάλ που το περασμένο καλοκαίρι υπέγραψε για 1+1 χρόνο στη «βασίλισσα» με αποδοχές ύψους ενός εκατ. ευρώ.

Βέβαια, η είδηση αυτή προκαλεί εντύπωση με δεδομένο πως οι δυο άνδρες δεν είχαν και τις καλύτερες σχέσεις στον Ολυμπιακό. Μάλιστα, ο Μπουρούσης είχε κάνει καυστικότατες δηλώσεις για τον Σέρβο τεχνικό.

Ταυτόχρονα, στην εν λόγω ιστοσελίδα δεν αποκλείουν ο «Ντούντα» να κινηθεί και για τον Μίλος Τεόντοσιτς. Βέβαια, τονίζεται πως κάτι τέτοιο είναι δύσκολο, διότι στη θέση αυτή υπάρχει ως βασική επιλογή ο Ζόραν Πλάνινιτς, ενώ υπογραμμίζεται πως είναι πολύ ζωηρό το ενδιαφέρον της Φενέρ του Ζέλικο Ομπράντοβιτς.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ