2014-06-09 00:02:06
Φωτογραφία για Η Ντόρα Επίτροπος, Δένδιας - Σταϊκούρας στο Οικονομικών, Στουρνάρας στη θέση Προβόπουλου
Από Βασίλη Βενιζέλο - ygeia360.gr

Σύμφωνα με την αξιόπιστη, ανώτερη κυβερνητική πηγή του ygeia360.gr, η συνάντηση της Πέμπτης 5 Ιουνίου μεταξύ του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά και της βουλευτή της Ν.Δ. Ντόρας Μπακογιάννη έβγαλε "λευκό καπνό" και την Ντόρα Μπακογιάννη στη θέση της Ελληνίδας επιτρόπου της Ε.Ε.

Σύμφωνα με την ίδια αξιόπιστη, ανώτερη κυβερνητική πηγή του ygeia360.gr, το πρωί της Παρασκευής 6 Ιουνίου είχε ήδη "κλειδώσει", όσο αφήνει η ρευστότητα των ημερών και των καταστάσεων, ο Νίκος Δένδιας για το υπουργείο Οικονομικών, με τον Χρήστο Σταϊκούρα στη θέση του αναπληρωτή υπουργού του, με αυξημένες αρμοδιότητες, ενώ ο Γιάννης Στουρνάρας μετακινείται οριστικά στη θέση του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος.

Κατά τα λοιπά, ο Ανδρέας Λοβέρδος έχει αρχίσει να κατευθύνεται προς το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, το ΠΑΣΟΚ συνεχίζει να διεκδικεί το υπουργείο Εσωτερικών για τον Πάρι Κουκουλόπουλο, με τον Αντώνη Σαμαρά να προβάλλει έντονη αντίρρηση, ενώ αίσθηση προκαλεί το γεγονός ότι ουδέν διαρρέει για τις αποφάσεις του πρωωθυπουργού σχετικά με την τύχη του υπουργού Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος φαίνεται ότι παραμένει προς το παρόν στη θέση του και όλα θα κριθούν από την έκβαση μιας τελικής, πιθανής "καραμπόλας".
medispin
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ