2014-06-09 12:57:10
Φωτογραφία για ΣΤΟ... «ΣΦΥΡΙ» ΜΕ ΤΑ ΜΙΣΑ Ο ΦΕΛΑΪΝΙ!
Έτοιμη να... «σκοτώσει» τον Μαρουανέ Φελαϊνί με σχεδόν τα μισά χρήματα από όσα έδωσε μόλις πριν έναν χρόνο για να τον αγοράσει είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Προς πώληση από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρίσκεται ο Φελαϊνί. Το περασμένο καλοκαίρι οι «κόκκινοι διάβολοι» έδωσαν στην Έβερτον 27,5 εκατομμύρια λίρες για να κάνουν δικό τους τον Βέλγο χαφ, καθώς αποτελούσε διακαή πόθο του Ντέιβιντ Μόγιες. Ο Σκωτσέζος τεχνικός ήξερε πολύ καλά τον υψηλόσωμο μέσο από την κοινή τους θητεία στα «ζαχαρωτά».

Όμως, η σεζόν που έκανε ο Φελαϊνί δεν ήταν καλή, όπως και για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία θέλει να τον πουλήσει, διότι δεν επιθυμεί να τον διατηρήσει στο ρόστερ της ομάδας ο νέος τεχνικός της, Λουίς Φαν Χααλ.

Μάλιστα, ο αγγλικός σύλλογος ζητάει 15 εκατομμύρια λίρες για να τον παραχωρήσει, δηλαδή σχεδόν τα μισά από όσα έδωσε πέρυσι.

Στη σεζόν που πέρασε ο 26χρονος ποδοσφαιριστής είχε 19 συμμετοχές στην Premier League, με τρεις ασίστ, πέντε στο Champions League με μια ασίστ και μια στο League Cup, πετυχαίνοντας ένα γκολ.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ματωμένα θρανία...
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ματωμένα θρανία...
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ