2014-06-09 23:07:08
Φωτογραφία για Ο Τέρενς Κουίκ για τα θέματα της Θράκης
Ο Εκπρόσωπος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ και ΑΜ-Θ Περιφερειακός Σύμβουλος, επικεφαλής του Συνδυασμού εθνικού σκοπού ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΘΡΑΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ, έδωσε συνέντευξη στον REAL FM και τους δημοσιογράφους Άκη Παυλόπουλο - Μάνο Νιφλή. Από αυτή την συνέντευξη, ενημερώνουμε για το απόσπασμα που αφορά στη Θράκη.

Τ. ΚΟΥΙΚ: Το ότι οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ είμαστε ανάδελφοι, είναι γεγονός. Ναι. Εγώ θα το πω έτσι, πολύ απλά, για να δώσω και τίτλο. Ναι, είμαστε μόνοι μας και είμαστε μόνοι μας και πολύ υπερήφανοι σε πάρα πολλές επιλογές.

Όπως για παράδειγμα, στα εθνικά ζητήματα. Είμαστε ΑΠΟΛΥΤΑ μόνοι μας στο πώς χειριζόμαστε τα θέματα της Θράκης, όπου εκεί έχουμε ένα πολύ έντονο εσωτερικό ζήτημα, το οποίο έχει να κάνει με Υπουργείο Εσωτερικών, με Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, με Υπουργείο Οικονομικών...

Αλλά έχουμε κι ένα έντονο ζήτημα, που έχει να κάνει με το Υπουργείο Εξωτερικών, δηλαδή την αντεθνική δράση του Προξενείου Κομοτηνής, το οποίο ξεπερνά κάθε «κόκκινη» διπλωματική γραμμή.


Γιατί, ξέρετε, περνάς «κόκκινες» διπλωματικές γραμμές, όταν ανακατεύεσαι με τα πολιτικά δρώμενα (της Ελλάδας) και επηρεάζεις (Έλληνες υπηκόους)...

Α. ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ: Παρόλα αυτά όμως...

Τ. ΚΟΥΙΚ: Και επηρεάζεις επίσης με τον α’ ή β’ τρόπο τα (εκλογικά) αποτελέσματα.

Α. ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ: Παρόλα αυτά, τα οποία τα λέτε συχνά κι επιμένετε και καλά κάνετε, γιατί είναι σοβαρά θέματα Τ. ΚΟΥΙΚ: Και πρέπει να επιμένετε κι εσείς κύριε συνάδελφε, πρέπει.

Α. ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ: Συμφωνώ μαζί σας. Η Θράκη είναι τεράστιο ζήτημα…

Τ. ΚΟΥΙΚ: Η Θράκη δεν θα πω απλά ότι είναι σε κίνδυνο, αλλά είναι ένα πολύ σοβαρό ζήτημα.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ