2014-06-10 15:03:09
Φωτογραφία για ΠΕΑΛΣ: Ευχές στον ΥΝΑ … Επιδίωξη και προσδοκία η καλή συνεργασία για την αντιμετώπιση των προβλημάτων του προσωπικού Λ.Σ.
Διαβάστε την ανακοίνωση: "Μετά από πέντε χρόνια συνεχών αλλαγών Υπουργών, ονομάτων του διοικητικού φορέα της ναυτιλίας, αλλά και... του ρόλου του Λ.Σ. στο φορέα αυτό, θεωρούμε θετικό ότι επιτέλους δεν υπήρξαν αρνητικές εκπλήξεις κατά τον πρόσφατο ανασχηματισμό.

Θετική επίσης θεωρούμε την ανανέωση της θητείας του Υπουργού Ναυτιλίας και Αιγαίου, όντας γνώστης των θεμάτων του Υπουργείου. Η ΠΕΑΛΣ εύχεται καλή συνέχεια και επιτυχία στο έργο του.

Επισημαίνουμε ότι οι παραπάνω παράμετροι κρίνονται ιδιαιτέρως κρίσιμοι αφενός γιατί εγκαταλείπονται πλέον οι πειραματισμοί και αφετέρου γιατί δεν θα χαθεί πολύτιμος χρόνος για την ενημέρωση και την κατανόηση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουμε, ως επαγγελματίες αλλά και ως Οργανισμός.

Από την πλευρά μας σταθερά επιδιώκουμε και προσδοκούμε την καλή συνεργασία, ταυτόχρονα θα σταθούμε αρωγοί και συμπαραστάτες σε κάθε νέα πρωτοβουλία που θα αναληφθεί από τον Υπουργό και στόχο θα έχει την αντιμετώπιση των προβλημάτων του προσωπικού, καθώς του φορέα που υπηρετούμε.

Τέλος στο πλαίσιο των προαναφερομένων θα επιδιώξουμε τη συνάντησή μας με τον κ. ΥΝΑ ώστε στην πράξη να επιβεβαιώσουμε αυτή την νέα συνεργασία.

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος Ο Γενικός Γραμματέας

Δημήτριος ΣΑΪΤΑΚΗΣ Σπυρίδων ΠΑΣΣΑΚΟΣ"
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ