2014-06-10 16:37:13
Φωτογραφία για «ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΑΠΟΕΛ Ο ΝΤΕ ΒΙΝΣΕΝΤΙ»
Την πλευρά του Ολυμπιακού να ορίσει το ραντεβού για να συζητήσουν το θέμα της παραμονής του Ντε Βινσέντι, περιμένουν στον ΑΠΟΕΛ όπως δήλωσε σήμερα το μεσημέρι στον «Άστρα» ο εκπρόσωπος Τύπου των γαλαζοκίτρινων, Νεκτάριος Πετεβίνος.

«Δεν υπάρχει καμία αντιπροσώπευση της ομάδας αυτή τη στιγμή στην Αθήνα. Το θέμα Ντε Βινσέντι είναι μια εκκρεμότητα που θέλουμε να κλείσουμε όσο πιο σύντομα γίνεται με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, έτσι ώστε να προχωρήσουμε με τον προγραμματισμό μας. Αναμένουμε από τον Ολυμπιακό Πειραιώς να καθορίσει το ραντεβού», ανέφερε.

«Ο Ολυμπιακός θα θέλει να καρπωθεί κάποια οικονομικά ανταλλάγματα. Αν ισχύει το ενδιαφέρον από ομάδα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων τότε γίνονται ακόμη πιο δύσκολα τα πράγματα για τον ΑΠΟΕΛ.

Όμως νομίζω μπορούμε να ποντάρουμε στη δεδηλωμένη πρόθεση του ποδοσφαιριστή να παραμείνει στην ομάδα μας. Θα γίνει συγκεκριμένη πρόταση στον Ολυμπιακό, με βάση τις οικονομικές μας δυνατότητες», πρόσθεσε.


Για το ζήτημα που προέκυψε με τον διακοπέντα αγώνα ΑΕΛ-ΑΠΟΕΛ και όλες τις αποφάσεις που πάρθηκαν και την παραπομπή της ομάδας στη Δικαστική, ο Πετεβίνος σχολίασε ότι: «Είναι ένα θέμα που πραγματικά πρέπει να προβληματίσει τους υπεύθυνους της ΚΟΠ.

Θα πρέπει να αναφέρω ότι εμείς έχουμε κάποιες προεκτάσεις που επίσης πληρώνουμε. Ενημερωθήκαμε σήμερα για το γεγονός ότι παραπεμπόμαστε στη Δικαστική για τέσσερις διαφορετικούς λόγους.

Η πρώτη παραπομπή έχει να κάνει για τις δηλώσεις του προέδρου της Εταιρείας στη διάσκεψη Τύπου που είχε ακολουθήσει της απόφασης της Δικαστικής. Η δεύτερη είναι για ανακοίνωση του ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ. ΑΠΟΕΛ.

Η τρίτη παραπομπή έχει να κάνει με άρθρο το οποίο δημοσιεύτηκε στο apoel.net και η τέταρτη για απρεπή συμπεριφορά με τις πέντε κίτρινες κάρτες που δέχθηκε η ομάδα και είσοδο κάποιων φιλάθλων στον αγωνιστικό χώρο κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών μετά το τέλος του αγώνα. Είναι κι αυτές κάποιες παρενέργειες που δημιουργήθηκαν από ορισμένες αποφάσεις».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ