2014-06-10 17:00:53
Φωτογραφία για ΤΩΡΑ: Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση για τον εντοπισμό 2 άγνωστων δραστών που δεν σταμάτησαν σε μπλόκο
Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση έχει στηθεί από τις 3 το μεσημέρι στην παλιά Εθνική Οδό Ιωαννίνων - Ηγουμενίτσας για τον... εντοπισμό 2 άγνωστων δραστών, οι οποίοι με το ΙΧ όχημά τους,στο ύψος της Λευκοθέας Ιωαννίνων, δεν σταμάτησαν σε έλεγχο αντρών της Αστυνομίας και μετά από καταδίωξη, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, εγκατέλειψαν μέσα στο όχημα 1 καλάσνικοφ και έναν σάκο και έφυγαν πεζοί προς παρακείμενο δάσος, σύμφωνα με το epirusgate.blogspot.gr!

Οι αστυνομικοί εικάζουν πως πρόκειται για τους ληστές του ταμιευτηρίου στο Καναλάκι Πρέβεζας την προηγούμενη εβδομάδα, καθώς οι πρώτες ενδείξεις μιλούν για παρόμοιο όχημα με το οποίο διέφυγαν οι ληστές.

Η αστυνομική επιχείρηση που έχει στηθεί αυτή την ώρα στα σύνορα των Νομών Θεσπρωτίας και Ιωαννίνων, θυμίζει την περσινή επιχείρηση για τον εντοπισμό των περιβόητων Αλβανών δραπετών Κόλα και Κούπα.

Οι Αστυνομικοί ελέγχουν την περιοχή με ιδιαίτερη προσοχή, καθώς δεν είναι γνωστό εάν οι δύο κακοποιοί συνεχίζουν να οπλοφορούν και δηλώνουν πως ο εντοπισμός τους είναι πλέον θέμα ωρών.Για κάθε νέα εξέλιξη θα σας ενημερώσουμε με νέα μας ανάρτηση...
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ