2014-06-10 23:47:40
Φωτογραφία για ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΤΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ...
Στον Ολυμπιακό δεν είναι διατεθειμένοι να αφήσουν και άλλο το χρόνο να περάσει ανεκμετάλλευτος και θα ξεκινήσουν άμεσα τις συναντήσεις τους.

Παίκτες, τεχνική ηγεσία και διοίκηση αποφορτίστηκαν από τη φετινή αγωνιστική περίοδο, που τους άφησε χωρίς τίτλο ύστερα από χρόνια, και μπορούν πλέον με καθαρό μυαλό να αποφασίσουν για το μέλλον τους.

Στο αμέσως επόμενο διάστημα θα ξεκινήσουν οι συναντήσεις των διοικούντων με τους παίκτες, αλλά και τον Γιώργο Μπαρτζώκα, προκειμένου να συζητηθεί η επόμενη ημέρα της ομάδας. Ο Παναγιώτης και ο Γιώργος Αγγελόπουλος θα μιλήσουν με τον Έλληνα τεχνικό για τον επόμενο χρόνο του συμβολαίου του, με τον Βασίλη Σπανούλη που επίσης δεσμεύεται με συμβόλαιο, καθώς επίσης και το Στράτο Περπέρογλου που μένει ελεύθερος και φέρεται να έχει δεχθεί δελεαστική πρόταση από την Εφές Αναντόλου. Επιθυμία τους είναι να τον διατηρήσουν στο ρόστερ τους, αλλά θα πρέπει πρώτα να διερευνήσουν και τις προθέσεις του ίδιου του παίκτη.


Ραντεβού θα υπάρξουν και με τους Έλληνες παίκτες που έχουν μονομερή οψιόν ανανέωσης στο συμβόλαιό τους, από την ερυθρόλευκη ΚΑΕ, όπως ο Γιώργος Πρίντεζης. Ο 29χρονος φόργουορντ έχει μπει στο… μάτι της Γαλατάσαραϊ, από τον Ολυμπιακό όμως δεν είναι διατεθειμένοι να αφήσουν τον υπαρχηγό τους να αποχωρήσει, καθώς θα ενεργοποιήσουν κανονικά το συμβόλαιό του και για τον επόμενο χρόνο.

Στο Λιμάνι δεν έχουν καθορίσει ακόμα το μπάτζετ της νέας αγωνιστικής περίοδου, υπολογίζεται όμως πως θα κινηθεί στα ίδια επίπεδα με φέτος.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ