2014-06-11 01:32:10
Φωτογραφία για Ισχυρή κακοκαιρία στη Βόρεια Ρηνανία-Βεστφαλία
H ισχυρή κακοκαιρία στη Βόρεια Ρηνανία-Βεστφαλία είχε σαν αποτέλεσμα τον θάνατο ενός άνδρα στο Krefeld. Ο ποδηλάτης φέρεται να υπέκυψε στα τραύματα του που προέκυψαν από πτώση δένδρου,όπως ανακοίνωσαν οι αστυνομικές αρχές. Έτσι μέχρι στιγμής, ο αριθμός των νεκρών αυξάνεται σε τουλάχιστον έξι.

Στο Ντίσελντορφ τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους που βρίσκονταν σε ένα υπόστεγο κήπου. Οι δυνάμεις διάσωσης κατάφεραν να διασώσουν δύο σοβαρά τραυματισμένους και έναν ελαφρά τραυματία από τα συντρίμμια. Νωρίτερα, η αστυνομία της Κολωνίας είχε αναφέρει ότι ένας ακόμη ποδηλάτης σκοτώθηκε,πάλι από πτώση δένδρου. Στο Έσσεν, ένας άνδρας πέθανε κατά πάσα πιθανότητα σε αποστολή εκκαθάρισης που επιχείρησε σε κεντρική οδό λίγο πριν από τα μεσάνυχτα, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες της αστυνομίας.

Σε πολλά σπίτια και αυτοκίνητα προκλήθηκαν βλάβες από τις αστραπές,το χαλάζι και τους ισχυρούς ανέμους. Οι πυροσβεστικές και αστυνομικές δυνάμεις βρίσκονταν σε συνεχή κατάσταση ετοιμότητας. Η γερμανική σιδηροδρομική υπηρεσία ανακοίνωσε ότι υπήρχαν «σοβαρές παρεμποδίσεις» στις σιδηροδρομικές μεταφορές. Πολλές γραμμές είχαν μπλοκαριστεί, οπότε αναμένονταν «μεγάλες καθυστερήσεις» στα προγραμματισμένα δρομολόγια,από το αεροδρόμιο του Ντίσελντορφ  προσγειώθηκαν πολλά αεροσκάφη με καθυστέρηση και ορισμένες πτήσεις ακυρώθηκαν.
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ