2014-06-11 10:51:27
Φωτογραφία για Αλ Τσαντίρι Νιουζ: Το τελευταίο live show του Λάκη Λαζόπουλου από τη Θεσσαλονίκη και το συγκινητικό αντίο [video]
Το τελευταίο του Τσαντίρι παρουσίασε απόψε το βράδυ ο Λάκης Λαζόπουλος από την Θεσσαλονίκη Ο παρουσιαστής βρέθηκε στην συμπρωτεύουσα για να δώσει το τελευταίο του show για την φετινή χρονιά.

Αφού σχολίασε την πολιτική επικαιρότητα, την εμφάνισή της στην εκπομπή έκανε η Αννίτα Πάνια και σε συνεργασία με τον Τάσο Παλαντζίδη, τη Χρύσα Ρώπα, την Παναγιώτα Βλαντή, αλλά και τον ίδιο τον Λάκη παρουσίασαν ένα ξεκαρδιστικό act. Στο τέλος του, βέβαια, ο κωμικός επιφύλασσε ακόμα μια έκπληξη για το ζωντανό κοινό, που βρισκόταν εκεί, αλλά και τους τηλεθεατές. Ο Βασίλης Καρράς ανέβηκε στη σκηνή και διασκέδασε όσους βρίσκονταν εκεί με τις μεγάλες επιτυχίες του.

Λίγο πριν το τέλος της εκπομπής, ο Λάκης Λαζόπουλος, συγκινημένος, ανακοίνωσε τη συνέχεια του Τσαντιριού για τελευταία χρονιά την επόμενη σεζόν και ευχαρίστησε τους ηθοποιούς που τον «συνόδευσαν» τόσα χρόνια στην εκπομπή, την Αννίτα Πάνια, από την οποία ανακάλυψε τα αστεία βιντεάκια, αλλά και τους τηλεθεατές.


«Ένα ευχαριστώ σε όλους τους συνεργάτες μου. Το Τσαντίρι κλείνει σχεδόν 10 χρόνια. Απορώ που τη βρίσκω αυτή τη δύναμη, αλλά είμαι σίγουρος ότι κάθε φορά που πάω να τα παρατήσω, πάντα σκέφτομαι ότι έχουν γίνει πολλά και έχουν αλλάξει πολλά τα τελευταία χρόνια. Καταλαβαίνουμε τα θέματα πιο καλά, τα πράγματα είναι πιο ανάγλυφα, οι άνθρωποι διαισθάνονται περισσότερο. Φεύγουν τα λόγια και μένουν τα βλέμματα. Θέλω να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου. Του χρόνου το Τσαντίρι στην τελευταία του διαδρομή θα επισκεφθεί ακόμα κάποια μέρη. Mου αρέσει που καθόμαστε έτσι, σαν κάτι παλιές παρέες στη γειτονιά… Κάθε φορά που κάνω μια εκπομπή νιώθω ότι πρέπει να αποκαταστήσω αυτά τα βράδια που τα χάλασε ο χρόνος και δεν είμαι άνθρωπος που του αρέσει να κοιτάζει το παρελθόν, αλλά μου αρέσει να κοιτάζω το μέλλον. Πάντα πιστεύω ότι οι νέοι κουβαλάνε την αλήθεια και πρέπει να τους ακούμε. Αυτοί είναι οι σοφοί του μέλλοντος, οι νέοι. Τους εύχομαι να βρουν τον δρόμο τους γιατί εγώ είμαι ο άνθρωπος ο άλλος του τραγουδιού. Αυτά που θέλω, αυτά κάνω και ευχαριστώ πάντα τη ζωή και τον Θεό που κάνω αυτό που θέλω», είπε χαρακτηριστικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ περισσότερα MEDIA στο tromaktiko με ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ!

Δείτε τα αποσπάσματα:

Κείμενο: Κάλλια Καρτσάκη

Πηγή: peoplegreece.com
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ