2014-06-12 22:59:51
Φωτογραφία για Πάτρα: Στις εγκαταστάσεις της πρώην Πειραϊκής Πατραϊκής μεταφέρεται σειρά υπηρεσιών της Αστυνομίας
Ένα χρόνιο πρόβλημα της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αχαΐας, αυτό της διασποράς των υπηρεσιών της Υπηρεσίας, επιλύεται με την αξιοποίηση των εγκαταστάσεων της πρώην βιομηχανίας της «Π – Π» από τον ΟΛΠΑ. Όπως έγινε γνωστό το μεσημέρι της Πέμπτης ο Οργανισμός Λιμένος προχωρά στην αξιοποίηση του ακινήτου, μέσω του ευρωπαϊκού χρηματοδοτικού προγράμματος «Jessica».

Το επενδυτικό πλάνο προβλέπει και τη λειτουργία στο χώρο της «Π – Π» σύγχρονων υπηρεσιών και σε αυτό το πλαίσιο προβλέπεται, μέχρι το τέλος του 2015, η μεταφορά των εξής αστυνομικών υπηρεσιών:

Της Τροχαίας, του 4ου Αστυνομικού Τμήματος, του Τμήματος Μεταγωγών, της Τουριστικής Αστυνομίας και της ομάδας ΔΙΑΣ.

Σήμερα οι υπηρεσίες αυτές λειτουργούν διάσπαρτες σε όλη την Πάτρα και η συγκέντρωσή τους σε ένα χώρο θα συμβάλει στην αναβάθμιση των υπηρεσιών προς τους πολίτες, αλλά και σε οικονομίες κλίμακος για την Υπηρεσία.

Εξάλλου, η αντιμετώπιση του στεγαστικού προβλήματος των υπηρεσιών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αχαΐας αποτέλεσε και ένα προσωπικό στοίχημα του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Δυτικής Ελλάδας κ. Κ. Κυριακόπουλου.

Ο κ. Κυριακόπουλος μιλώντας το μεσημέρι στη συνέντευξη Τύπου που δόθηκε στον ΟΛΠΑ, για το θέμα της αξιοποίησης των εγκαταστάσεων της «Πειραϊκής – Πατραϊκής», εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη θετική αυτή εξέλιξη.

Στη συνέντευξη Τύπου συμμετείχαν επίσης ο πρόεδρος του Οργανισμού Κώστας Πλατύκωστας και ο αντιπρόεδρος Γιάννης Μάκας.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ