2014-06-13 03:15:04
Φωτογραφία για Λεμεσός: Θανατηφόρο με θύμα 24χρονο μοτοσικλετιστή
Νέο θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε κατά τις 11:30π.μ. στη Βιομηχανική περιοχή Ύψωνα, με θύμα 24χρονο μοτοσικλετιστή.

Στα μαύρα ντύθηκε άλλη μια οικογένεια της Λεμεσού η οποία θρηνεί τον αδόκητο χαμό του Στέφανου Sharpe 24 ετών, συνεπεία νέου τροχαίου δυστυχήματος.

Ο άτυχος νεαρός ήταν οδηγός μοτοσικλέτας μεγάλου κυβισμού την πορεία της οποίας φέρεται να απέκοψε αυτοκίνητο που οδηγούσε γυναίκα 63 ετών.

Όπως δήλωσε ο Υπεύθυνος Δυστυχημάτων της Τροχαίας Λεμεσού, Αιμίλιος Κκαφάς, ο θάνατος του 24χρονου μοτοσικλετιστή ήταν ακαριαίος αφού η σύγκρουση ήταν βίαιη.

«Ο μοτοσικλετιστής έφερε προστατευτικό κράνος και γίνονται εξετάσεις για να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια και οι συνθήκες που προκλήθηκε το δυστύχημα αυτό και κατά συνέπεια ο θάνατος του νεαρού», είπε χαρακτηριστικά.

Το νέο θανατηφόρο δυστύχημα συνέβη το μεσημέρι στην φωτοελεγχόμενη διασταύρωση της Βιομηχανικής περιοχής Ύψωνα.

«Φαίνεται ότι το αυτοκίνητο έστριβε δεξιά και κατά κάποιο τρόπο ανέκοψε την πορεία της μοτοσικλέτας. Λόγω του ότι τίθεται θέμα της λειτουργίας των συγκεκριμένων φώτων τροχαίας που ελέγχεται η διασταύρωση δεν μπορούμε να αναφερθούμε σε περισσότερα στοιχεία μέχρι να καταλήξουμε σε κάποιο βάσιμο αποτέλεσμα», δήλωσε ο Αιμίλιος Κκαφάς.

Η οδηγός του αυτοκινήτου που αναμένεται να συλληφθεί υπέστη σοκ και βρίσκεται στο νοσοκομείο για περίθαλψη.

filoksenos.blogspot.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ