2014-06-13 10:34:10
Φωτογραφία για ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ Η ΡΕΑΛ ΤΟ... ΞΕΣΠΑΣΜΑ ΤΟΥ ΓΙΟΥΛ ΓΙΑ ΜΠΟΥΡΟΥΣΗ
Ο Σέρχιο Γιουλ φερόταν, όπως σας ενημερώσαμε (δείτε το σχετικό θέμα ΕΔΩ), να έχει πει στον Λάσο για τον Μπουρούση πως: «βγάλε έξω τον γαμ…ο Έλληνα!», όμως, διαψεύστηκε από τον Ισπανό πλέι μέικερ και τον προπονητή της Ρεάλ.

Ο Γιάννης Μπουρούσης στο τρίτο παιχνίδι με τη Μάλαγα δεν ήταν καλός απέναντι στον Βάσκεθ, γεγονός που προκάλεσε το ξέσπασμα του Σέρχιο Γιουλ.

Ο Ισπανός πλέι μέικερ των Μαδριλένων δεν ήταν ικανοποιημένος από τις μάχες του Μπουρούση με τον Φραν Βάσκεθ και γύρισε προς τον Πάμπλο Λάσο και του είπε εκνευρισμένος: «βγάλε τον γαμ... τον Έλληνα έξω»! Το περιστατικό δημοσίευσε η εφημερίδα της Ανδαλουσίας «MalagaHoy» Πάντως, μετά το τέταρτο ματς της σειράς όπου η Ρεάλ Μαδρίτης επικράτησε της Μάλαγα στην παράταση με 79-89 και προκρίθηκε στους τελικούς της ACB, ο Ισπανός παίκτης ανέφερε: «Ουδέποτε μίλησα έτσι για τον Γιάννη που είναι από τους καλύτερους μου φίλους στην ομάδα. Κάνουμε πολύ παρέα αλλά δεν είναι και στον χαρακτήρα μου να μιλάω έτσι για συμπαίκτες μου και να κάνω υποδείξεις στον προπονητή μου», δήλωσε ο Γιουλ.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο... περιστατικό και ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης, Πάμπλο Λάσο χαρακτηρίζοντας το συμβάν ανύπαρκτο: «Ήταν μια προφανής προσπάθεια του Τύπου της Μάλαγα να μας κάνει άνω – κάτω και να δημιουργήσει πρόβλημα στο εσωτερικό της ομάδας μια ημέρα πριν το κρίσιμο τέταρτο παιχνίδι της σειράς», είπε ο τεχνικός της «Βασίλισσας».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ