2014-06-13 13:54:09
Φωτογραφία για ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ : ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΚΑΛΟ ΔΡΟΜΟ
Ακόμη μια επιτυχία για τον Ολυμπιακό και τον Αιμίλιο Παπαθανασίου στην ιστιοπλοΐα. Ο πρωταθλητής του Θρύλου, κατέκτησεόπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει, την 5η θέση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Star, το οποίο πραγματοποιήθηκε στη λίμνη Μπάλατον της Ουγγαρίας.

Ο αθλητής του Ολυμπιακού, με πλήρωμα τον Αντώνη Τσότρα πέτυχε τον αρχικό του στόχο, ο οποίος ήταν να μπει μέσα στην πρώτη εξάδα της διοργάνωσης, ωστόσο δεν μπόρεσε να διεκδικήσει ακόμα και το μετάλλιο, μιας και οι δύο τελευταίες ιστιοδρομίες αναβλήθηκαν, λόγω κακοκαιρίας.

Συμμετείχαν 34 σκάφη από 11 χώρες και έγιναν 4 κούρσες.

Μάλιστα, ο Αιμίλιος Παπαθανασίου μίλησε για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα:

«Είναι μόλις ο δεύτερος διεθνής αγώνας μου μετά από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2012 και θεωρώ πως πήγα καλά. Θα μπορούσα να πάρω και μετάλλιο αλλά δεν μπόρεσαν να "πετάξω" την κακή μου ιστιοδρομία λόγω καιρικών συνθηκών. Είμαι σε καλό δρόμο. Για μένα το πλασάρισμα στην πρώτη εξάδα είναι μια καλή αρχή και δείχνει πως υπάρχει διάρκεια. Τώρα θα ξεκινήσω την προετοιμασία μου για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα το οποίο θα ξεκινήσει στο τέλος Ιουνίου στην Λάγκο Ντι Γκάρντα της Ιταλίας».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ