2014-06-13 14:36:27
Φωτογραφία για ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑΣ ΗΡΩΙΝΗΣ ΚΑΙ ΣΥΛΛΗΨΗ  ΔΙΑΚΙΝΗΤΩΝ
Στην κατάσχεση άνω τους ενός τόνου ηρωίνης προχώρησαν, μετά από συντονισμένες ενέργειες Λιμενικού Σώματος και Ελληνικής Αστυνομίας, οι αρχές. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, έχουν συλληφθεί 11 άτομα, Έλληνες και αλλοδαποί, μεταξύ των οποίων Ιρανοί και Τούρκοι, που διαδραματίζουν κεντρικό ρόλο σε κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας, μετά από συντονισμένες ενέργειες κατασχέθηκαν στο Πειραιά 1.133,420 κιλά ηρωίνης. Τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης διακίνησης των ναρκωτικών, μετέφεραν την ηρωίνη σε αποθήκη σε περιοχή του Κορωπίου και τα συσκεύαζαν σε σάκους μαρμαρόσκονης προκειμένου να τα διακινήσουν τόσο στην Ελλάδα όσο και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες. Επιπλέον, κατασχέθηκαν έξι πολυτελή οχήματα οποία εμπλέκονται στην παράνομη μεταφορά των προαναφερθέντων ναρκωτικών ουσιών, ένα πιστόλι με μία γεμιστήρα που περιείχε εννέα φυσίγγια, το χρηματικό ποσό των 6.235 ευρώ.


Επίσης, έγιναν έρευνες σε βίλα στην Φιλοθέη, ενώ συνελήφθησαν, πέντε αλλοδαποί και 6 Έλληνες μεταξύ των οποίων και ένας 15χρονος. Μεταξύ των συλληφθέντων είναι η κόρη του εμπόρου διαμαντιών αφού η βίλα ανήκει σ' εκείνη, ο πρώην σύζυγός της, εφοπλιστής, ο οποίος κατά τις παρακολουθήσεις είχε εντοπισθεί να κινείται ύποπτα.

Στη διπλή επιχείρηση συμμετέχουν κλιμάκια των ειδικών αποστολών του Λιμεναρχείου Πειραιά, της δίωξης ναρκωτικών του αρχηγείου του Λιμενικού, της δίωξη ναρκωτικών της ασφάλειας Αττικής, της αρμόδιας υπηρεσίας του ΣΔΟΕ και της αμερικανικής υπηρεσίας δίωξης ναρκωτικών, DEA. Οι άνδρες του Λιμενικού Σώματος κάνουν λόγο για κατάσχεση ηρωίνης σε ποσότητες - ρεκόρ. 

Προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πειραιά, ενώ οι κατηγορούμενοι πρόκειται να προσαχθούν ενώπιον του κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πειραιά. Οι έρευνες για την υπόθεση συνεχίζονται. Από την πλευρά του ο υπουργός Ναυτιλίας και Αιγαίου Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης συνεχάρη όσους συμμετείχαν στην επιτυχή επιχείρηση.

''The New Daily Mail'' 
TheNewDailyMail
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ