2014-06-13 19:55:13
Φωτογραφία για Απίστευτη τραγωδία: 17χρονος σκοτώθηκε πέφτοντας σε ξαπλώστρα
Τραγικό θάνατο βρήκε ο 17χρονος Γκραντ Άνταμς, ο οποίος σκόνταψε και έπεσε από ύψος πάνω σε μια ξαπλώστρα με αποτέλεσμα οι σπασμένοι σωλήνες της να τρυπήσουν την σφραγίτιδα φλέβα του και να πεθάνει ακαριαία.

Ο 17χρονος άφησε πίσω του την 15χρονη σύντροφό του Σάρνα Γκάρντνερ, η οποία είναι έγκυος και σε λίγους μήνες θα φέρει στον κόσμο το πρώτο τους παιδί.

Το 15χρονο κορίτσι ο 15χρονο κορίτσι είναι συντετριμμένο και πλέον νιώθει τεράστιο φόβο για το αν θα καταφέρει να μεγαλώσει μόνη της το παιδί τους.

Ο νεαρός, μόλις είχε σηκωθεί από το κρεβάτι του, όταν σκόνταψε σε κάτι καλώδια, έπεσε πάνω στο κομοδίνο του και μετά κατρακύλησε από τις σκάλες και έπεσε πάνω στην ξαπλώστρα.

Αμέσως ο 17χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όμως λίγες ώρες αργότερα άφησε την τελευταία του πνοή.

«Είναι σκληρό να σκέφτομαι ότι η κόρη μου δεν θα δει ποτέ τον πατέρα της. Δεν θα τον γνωρίσει, αν και ξέρω ότι θα την προσέχει πάντα», είπε η 15χρονη σύντροφός του.


Μάλιστα η ίδια περιγράφει τον τρόπο που έμαθε για τον τραγικό χαμό του συντρόφου της.

«Μόλις τον είχα αφήσει. Έμαθα τι συνέβη όταν η αστυνομία χτύπησε την πόρτα του σπιτιού μου και με ξύπνησε. Μου είπαν ότι είχε ένα ατύχημα. Μόλις είχε αγοράσει το αυτοκίνητό του και νόμισα ότι κάτι του συνέβη ενώ οδηγούσε. Μου είπαν ότι έπεσε από τις σκάλες, αλλά δεν φαντάστηκα ότι ήταν κάτι σοβαρό. Μόλις έμαθα πόσο σοβαρά ήταν, ήλπιζα ότι θα τα καταφέρει», είπε.

Το ζευγάρι ανυπομονούσε να υποδεχθεί στη ζωή του την κορούλα του, την οποία είχαν αποφασίσει ότι θα ονομάσουν Ρίκια Μέι.

«Δεν θέλω να πιστέψω ότι έχει φύγει από τη ζωή. Οι δύο τελευταίοι μήνες ήταν οι καλύτεροι της ζωής μας. Εύχομαι να μην τον είχα αφήσει μόνο του», είπε.

Ο Γκραντ ήταν γυμνασμένος, υγιής και πολύ καλός μποξέρ. Τα όργανά του θα δοθούν σε άλλους ασθενείς, χαρίζοντάς τους έτσι το δώρο της ζωής.

Πηγή: Star
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ