2014-06-13 21:20:10
Φωτογραφία για ΑΙΝΙΓΜΑΤΙΚΟΣ ΓΙΑ ΤΟ... ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ Ο ΚΑΣΑΜΙ!
Ο Κασάμι σε συνέντευξή του εξαπέλυσε... δριμεία επίθεση στον Χίτζφελντ για το γεγονός πως δεν τον συμπεριέλαβε στις τελικές επιλογές του για την Ελβετία ενώ μόνο ξεκάθαρος δεν ήταν για το μέλλον του...

Την στιγμή που το deal Κασάμι - Φούλαμ - Ολυμπιακού δεν έχει οριστικοποιηθεί ακόμα στο 100% με το θέμα να έχει... κολλήσει κυρίως στις αξιώσεις των «Κότατζερς» ο Πατίμ Κασάμι προκαλεί... ερωτηματικά με τα όσα δήλωσε σε συνέντευξή του στο δίκτυο L1dex.

Ο διεθνής Ελβετός ποδοσφαιριστής σε ερώτηση που του τέθηκε για το ποδοσφαιρικό του μέλλον δεν αναφέρθηκε στην παρουσία του στην Ελλάδα ενώ τόνισε: «Λατρεύω την Αγγλία. Εάν έπαιζα πιο συχνά στην Φούλαμ θα είχαμε πιο πολλές πιθανότητες να μείνουμε κατηγορία.

Θεωρώ πως υπάρχουν ακόμα προπονητές στο Νησί που με εμπιστεύονται. Έτσι ελπίζω τουλάχιστον. Πως βρίσκονται τεχνικοί στην Αγγλία που με θέλουν ακόμα».

Σχετικά με την Εθνική Ελβετίας εμφανίστηκε ιδιαίτερα σκληρός επειδή δεν είναι στην Βραζιλία με τους υπόλοιπους παίκτες της για το Μουντιάλ: «Με το ταλέντο και τις δυνατότητές μου αλλά και βάση των γκολ που έχω βάλει μου φαίνεται απίθανο και απίστευτο που δεν με επέλεξε ο προπονητής.

Η απουσία μου από την Εθνική μοιάζει και είναι πιο απίθανη και από αυτήν του Σαμίρ Νασρί στην Γαλλία. Είμαι πραγματικά απογοητευμένος και... αηδιασμένος. Ειδικά από την έλλειψη ποδοσφαιρικής παιδείας και αθλητικής λογικής από το ομοσπονδιακό τιμ της Εθνικής. Μπορεί να φταίει πως δεν μιλάω καλά τα γαλλικά».

Σε ερώτηση για το εά θα έκανε κίνηση για την Εθνική Σκοπίων λόγω των καταβολών του απάντησε αρνητικά.

«Όχι. Δεν σκέφτομαι κάτι τέτοιο. Δεν έχω κάτι άλλο να πω γι' αυτό. Επέλεξα την Ελβετία γιατί μου αρέσει πολύ. Την αγαπώ την χώρα. Δεν έχω καταλήξει στο συμπέρασμα πως η Ελβετία δεν με αγαπάει και δεν με εκτιμάει. Άλλωστε με απέρριψε ένας Γερμανός. Ένας Γερμανός προπονητής δεν με διάλεξε για την Εθνική. Δεν ήταν ένας Ελβετός», υπογράμμισε ακόμα.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ