2014-06-14 08:40:13
Φωτογραφία για ΣΤΟ ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΟ ΚΑΙ Ο ΚΑΤΣΙΒΕΛΗΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΛΟΥΚΑ
Ακόμα ένας παίκτης του Ολυμπιακού θα δώσει το παρών στο τουρνουά «3on3 Streetball», το οποίο διοργανώνει για τρίτη διαδοχική χρονιά η Greek Basketball Academy.

Οι αγώνες, που διεξάγονται από τη GBA σε συνεργασία με το Δήμο Θεσσαλονίκης, θα λάβουν χώρα το Σαββατοκύριακο (14-15/06) στο Ποσειδώνιο Αθλητικό Κέντρο και εκτός από τον Κώστα Σλούκα, θα τους παρακολουθήσει και ο Δημήτρης Κατσίβελης. Αμφότεροι, μάλιστα, δεν έκρυψαν την ικανοποίησή τους για την παρουσία τους στο τουρνουά.

Αναλυτικά τα όσα είπαν Κώστας Σλούκας: «Είναι χαρά για όλους μας, όχι μόνο για τα παιδιά και τον κόσμο που θα βρεθούν στο Ποσειδώνιο, αλλά και για μας τους παίκτες να δώσουμε το παρών στο τουρνουά «3on3» της GBA. Αυτό που θέλουμε είναι να βάλουμε κι εμείς ένα λιθαράκι για την περαιτέρω ανάπτυξη του αθλήματος που όλοι αγαπάμε. Δίνουμε και παίρνουμε χαρά, περνάμε καλά συμμετέχοντας σε αυτή τη διοργάνωση και αυτό είναι πολύ σημαντικό
. Ο Λάζαρος (Παπαδόπουλος), ο Δημήτρης (Διαμαντίδης), ο Νίκος (Χατζηβρέττας) και ο Κώστας (Χαραλαμπίδης) κάνουν εξαιρετική προσπάθεια με την ακαδημία που έχουν ιδρύσει και με διάφορους τρόπους και δράσεις συμβάλουν στην προώθηση του μπάσκετ. Είμαι πολύ χαρούμενος, από τη δική μου πλευρά, που θα συμμετάσχω κι εγώ σε αυτή τη γιορτή και εύχομαι να γίνεται κάθε χρόνο το τουρνουά σε γεμάτο Ποσειδώνιο όπως συνέβη και τα προηγούμενα χρόνια».

Δημήτρης Κατσίβελης: «Είναι πολύ σημαντικό ότι η GBA έχει καθιερώσει τη διεξαγωγή αυτού του τουρνουά που αποτελεί μια γιορτή για τον αθλητισμό και το μπάσκετ. Είναι επίσης πολύ ευχάριστο και ωραίο το συναίσθημα να συναντάμε τα παιδιά που αγαπούν το μπάσκετ και θέλουν να ασχοληθούν με τον αθλητισμό. Νιώθω τυχερός που θα είμαι παρών στο τουρνουά και θα μπορέσω να προσφέρω χαρά στα παιδιά και παράλληλα να περάσω πολύ ωραία κι εγώ. Γιατί είναι χαρά και ικανοποίηση για κάθε αθλητή να κάνει τα παιδιά χαρούμενα και να το βλέπει αυτό στα πρόσωπά τους».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ