2014-06-14 10:05:05
Φωτογραφία για Πανεπιστήμιο Πατρών: «Κόπηκαν» οι δύο έμεινα οι άλλοι δύο για την θέση του πρύτανη
Από τους τέσσερις καθηγητές που είχαν υποβάλει υποψηφιότητα για να διεκδικήσουν την θέση του πρύτανη στο Πανεπιστήμιο Πατρών, δηλαδή τους καθηγητές Βασίλη Αναστασόπουλο (Τμήμα Φυσικής), Θεόδωρο Χριστόπουλο (Τμήμα Χημείας), Κώστα Ραβάνη (Τμήμα Προσχολικής Αγωγής) και την καθηγήτρια Βενετσάνα Κυριαζοπούλου (Τμήμα Ιατρικής) το Συμβούλιο Ιδρύματος επέλεξε χθες τους δύο τελευταίους, όπως αναφέρει και η Πελοπόννησος.

Η επιλογή αυτή προκάλεσε πολλά ερωτηματικά στην πανεπιστημιακή κοινότητα, καθώς οι δύο καθηγητές που δεν επελέγησαν πληρούσαν -σύμφωνα με όσα συζητούνταν χθες στην Πανεπιστημιούπολη- όλες τις προϋποθέσεις για να συμμετάσχουν στη διαδικασία, είναι πανεπιστημιακοί δάσκαλοι αναγνωρισμένης αξίας και έχουν διοικητική πείρα.

Οι δύο καθηγητές που δεν επελέγησαν από το Συμβούλιο Ιδρύματος δεν θέλησαν χθες να κάνουν οποιαδήποτε δήλωση ούτε να σχολιάσουν την απόφαση, σεβόμενοι τη διαδικασία.

Οπως έγινε γνωστό, η ανοικτή ακρόαση των υποψηφίων Κώστα Ραβάνη και Βενετσάνας Κυριαζοπούλου για τη θέση του πρύτανη του Πανεπιστημίου Πατρών, θα πραγματοποιηθεί τη ερχόμενη Δευτέρα στις 5.00 το απόγευμα στην Αίθουσα Τελετών του κτιρίου Πρυτανείας. Βέβαια, το θέμα είναι αν θα υπάρξει πρόβλημα δεδομένου ότι για την ημέρα αυτή οι διοικητικοί υπάλληλοι έχουν ανακοινώσει κατάληψη του κτιρίου της Πρυτανείας.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΟΙ ΜΕΓΛΑΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΟΥ RAIKONNEN
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΟΙ ΜΕΓΛΑΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΟΥ RAIKONNEN
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ