2012-04-24 00:06:15
Φωτογραφία για Πόλεμος ΠΑΣΟΚ-ΝΔ για την τηλεμαχία
Πρόταση από τηλεοπτικό κανάλι για τη διεξαγωγή "ντιμπέιτ" μεταξύ Βενιζέλου και Σαμαρά. Τι ζητά η Νέα Δημοκρατία. Για "θράσος και άρνηση διαλόγου" κάνει λόγο το ΠΑΣΟΚ

Την άμεση σύγκληση της Διακομματικής Επιτροπής, προκειμένου να βρεθεί και να συμφωνηθεί μια νέα διαδικασία, που δεν θα περιορίζεται σε τηλεοπτικούς μονολόγους, αλλά θα εγγυάται ουσιαστικό διάλογο και ενημέρωση των πολιτών στα ζητήματα που πράγματι τους απασχολούν, ζητά η ΝΔ απορρίπτοντας σε πρώτη φάση τις προτάσεις του ΠΑΣΟΚ.

Σε δήλωσή του ο εκπρόσωπος της ΝΔ Γιάννης Μιχελάκης εξαπολύει επίθεση στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ κατηγορώντας τον πως προσπαθεί να αποπροσανατολίσει, επιμένοντας στην επανάληψη των βαρετών μονολόγων ("ντιμπέιτ") του παρελθόντος, που έχουν αποδοκιμαστεί από κόμματα, δημοσιογράφους και πολίτες.

"O φόβος του κ. Βενιζέλου είναι η 6η Μαΐου. Η 7η Μαΐου του προκαλεί πανικό" τονίζει σε δήλωσή του ο κ. Μιχελάκης δηλώνοντας πως κατανοεί και την επιθυμία του προέδρου του ΠΑΣΟΚ να εμφανιστεί δίπλα στον Αντώνη Σαμαρά. 


Το ΠΑΣΟΚ, το οποίο έχει προτείνει τη διεξαγωγή δύο τηλεμαχιών μεταξύ Βενιζέλου και Σαμαρά, κάνει λόγο για άρνηση διαλόγου από πλευράς της ΝΔ.

"Με πολλά λόγια και πολύ θράσος αρνούνται το διάλογο, γιατί τον φοβούνται. Οι εύκολες και επιπόλαιες δημαγωγίες καταρρέουν μέσα από την αντιπαράθεση" δήλωσε η εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά

Παράλληλα, το ΠΑΣΟΚ αποδέχθηκε την πρόταση του MEGA για τηλεοπτικό διάλογο μεταξύ των προέδρων του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελου Βενιζέλου, και της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνη Σαμαρά. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει απάντηση από τη ΝΔ.

πηγή: news247.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ